Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: mutyesztán

#36630 Mercurius Előzmény: #36627

Nem régi hír...

http://hvg.hu/cegauto/20090310_chrysler_design.aspx

Olasz dizájn= Fiat embléma a Chrysler orrára... :-D

Pontosabban 2007-re sikerült a FIAT-nak talpra állnia.

Itt vannak a korábbi Fiat pánikolások:

http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:2008.12.08.&371286

http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:2008.12.10.&371475

"Korábbi válságelemzése alapján már sejthető volt, hogy saját vállalatának túlélését is kérdésesnek érzi a Fiat vezérigazgatója. Sergio Marchionne korábban azt mondta, a túléléshez legalább évi 5,5 millió autót kellene eladni, és az olasz gyártó messze nem felel meg ennek a kritériumnak: tavaly alig 1,2 millió autót tudott értékesíteni a vállalat, és ezen a téren nem is várható jelentős növekedés a következő egy-két évben." Stb...

Szóval, ha nem találsz partnert, inkább vedd meg a csődbe jutottakat? Gyorsan változik a világ. Aki tovább húzza, lehet túléli...

Tanulságos.

#36627 Kissherceg Előzmény: #36625

:)) Fiat 2000es évek környékén volt válságban, mostanában egész jól megy a szekerük, jól fogynak az autoik. Ettől függetlenül nekem is nagy falatnak tűnik a chrysler és az opel próba is... :) Sokat akar a szarka, nem bírja a farka...

Fiat bedőlés para lenne eu-ban

#36625 Mercurius Előzmény: #36620

Ti értitek ezt a Fiat-os dolgot? Pár hónapja még kilincseltek más gyártóknál, hogy csődbe nem menjenek, és valakivel szövetségre lápjenek (és ráadásul évek óta a veszteségesség szélén táncolnak), erre most megveszik a Chryslert, és az Opelt is környékezi...

Mintha átmennék a szomszédhoz, hogy elfogyott a kenyerem, adjon már egy kicsit, és végül én adok nekik...

mutyesztán

#36619 Ibiza

"Milliárdos keretmegállapodás a Synergon leányvállalata és a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság között

2009. május 4. 16:25

Budapest, 2009. május 4.: A Synergon Rendszerintegrátor Kft. közbeszerzési eljárás nyerteseként 2009. május 4-én keretmegállapodást kötött a Központi Szolgáltatási Főigazgatósággal hálózati eszközök szállítására és kapcsolódó szolgáltatások biztosítására."

közben napközben kiakadt a részvény.. nem is bennfentes kereskedés....

Re: traffipax info

#35103 Hathor Előzmény: #35099

csináltam rólad egy paparazzi képet :))) avataromba megtalálod :)))

#35099 Kissherceg Előzmény: #35094

ma most ettem először... :) Igaz, többen megnézték :D:D

No most rohanok vásárolni anyámnak, mert elfogy a gép otthon elvernek:)))))

#35097 Hathor Előzmény: #35094

Még mindig jó ez az oldal :)

van minden téma.. mindenki megtalálja azt amit szeret :) és dumcsizni is lehet..

#35088 Kissherceg Előzmény: #27858

aki látni akar, jöjjön budaörsi auchanba a kajáldákhoz:D láthat egy falánk fiatalt és pusztoló tálcákat..

#27858 Ibiza Előzmény: #26857

igen lánglekü író aki zrinyit végez.. vicces. szabadság szerelem e 2 kell nekem? meg katonaság.. ugyan..

Re: help!!

#27822 kata311 Előzmény: #27818

csóóóóók.......

és amint látom, ha könyvet másolunk kicsit áttekinthetőbb lesz

help!!

#27815 kata311

skacok, letöltettem egy újabb verziót a petiből, a 2009. ápr. 6-i betát, és nem látom, innen hogy lehet átkeveredni a webbrókerbe?