Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#351585 Johny King Előzmény: #351580

Nyilván van más is, nem véletlenül vagyok optimista!

Nem gondolom, hogy Én vagyok a Te igazi ellenséged?!

Én is csak egy "rosszkor voltam rossz helyen és rossz szituban" áldozat vagyok, mint Te, de ez az év akkor is nyerő lesz...

Üdv: JK!

#351578 Sly-- Előzmény: #351572

Jobb későn, mint soha.

Taglalhatnám sokáig, hogy miért pont ezt az egy sz*rt hagytam meg magamnak a sok közül, volt ennek több indoka is, de nem akarok már gondolatban sem ezen rágódni. Túléljük.:-)

#351575 Johny King Előzmény: #351569

Tavaly ugyan nem volt időközi a 2009. IV. negyedévről, viszont az évest március 22-én tették közzé, ami köztudottan trágya volt...

#351573 Johny King Előzmény: #351569

Szerinted a dr. Gonda mi a sza@ért regisztrált a pf-re, hogy akinek kérdése van a nyereséggel (palota gumi) kapcsolatban áll a rendelkezésére?

Most fogják majd csak igazán elkezdeni fényezni a cégüket...

Persze, ez valszeg nem véletlen...:-)

Éves szerintem sem lesz, de időközi akár el is képzelhető a jövő héten...

#351572 macika Előzmény: #351569

Teljesen jól látod a dolgokat! Csak sajna későn.

A lencselevesben még időben kapcsoltál, persze a megmondó ****i továbbra is ott fújja a hantát.

.

#351569 Sly-- Előzmény: #351568

Kedden jelentés? Még soha nem jelentettek februárban és nem is fognak.

Meglátjuk, kinek lesz igaza...

Az a baj, hogy itt mindig minden, csak "majd" lesz és hónapok, évek óta nem történik semmi.

#351568 Johny King Előzmény: #351560

Ha valóban rendbe lenne téve, akkor már rég közölték volna, de mivel hiányos, ezért nem teszik közzé...

Ha ki fogják dobni a híreiket, akkor a részvényköny és ezáltal a tulajdonosi viszonyok is folyamatosan hírdetve lesznek!!!

Mit fogsz írni xy-nak a pf-re, ha kedden közzé lesz téve a jelentés, netán vaskosabb nyereséggel?

Szerinted mi a túróért mennek vasárnap nyilatkozni?

Baromira nem volt aktuális...

Kedden délután, de legkésőbb szerdán okosabbak leszünk...

#351560 Sly-- Előzmény: #351472

Johny, már annyiszor mondtad, hogy elindul rövid időn belül, nem gyanús, hogy sosem jön el ez a "rövid idő", hanem közben csak telnek a hónapok és a pénzed egyre kevesebbet ér?

Ne legyél már Buxer...., mert hiteledet veszted és "hanta dömper" leszel.:-)))

Persze egyszer majd be fog jönni, hisz ez sem eshet örökké, de vigyázzunk ezzel a "rövid időn belül"-el. Kérdés, hogy meddig emelkedik és látod-e vissza valaha a pénzed? Mert pár Ft-os rally még nem emelkedés, sőt még a duplázás sem innét...

:-(((

Minden bántás nélkül..., ez csak a meglátásom.

#351484 zeeh_ Előzmény: #351483

Nem mondom, hogy nem lehet benne egy rally, mert innen 43-44 környékéről indult meg nem egyszer pár Ft erejéig, de innen a felállást nehéz elképzelni, én legalábbis nem tudom. Dettó Econet, talán ott annyival jobb a helyzet, hogy egyre nagyobb az árbevétel és csökken a közkéz.

#351481 zeeh_ Előzmény: #351472

Hova indul? 40 alá? Mert ebből a sz.rkupacból sok mindent nem nézek ki sajna, tisztára, mint az eco.

#351473 Johny King Előzmény: #351461

"...Nagyon jó jel, hogy a hírre a bankár zrt_s Kovács a phys dr T.P.t bezavarta gyorsan a gazdasági rádióba pénzért. Jön a "humet rally retro"... 2

yoda

Még, hogy 100% a közkéz...-))))

Sok-sok naív kisbefektető...

U.I.: Azért néha buxer is elszólja magát...

#351472 Johny King Előzmény: #351461

Az életben nem volt Phylaxia részvény Zolika...

Csak egy hanta dömper...:-))

A phyl viszont indulni fog rövid időn belül....

"(#188358) Re: megállt a…

#351461 Zotya32

"(#188358) Re: megállt a kereskedés

Értékelés: 0

előzmény (#188357: roberrtto) | válasz erre | Ma, 11:15

Téged, Én szépen kerestem egy két interjúja után.

yoda-"

Jenő bá, Jenő bá.... ezt nem hittem volna...

Az a baj, hogy a mostani interjúval ki fogják rázni magát... eladja 47-ért nekem, aztán lesheti az emelkedést üres tarisznyával a vállán.....

300-nál majd visszaveheti, majd időben szólok, ha adom, ok? :)))