Nyilván van más is, nem véletlenül vagyok optimista!
Nem gondolom, hogy Én vagyok a Te igazi ellenséged?!
Én is csak egy "rosszkor voltam rossz helyen és rossz szituban" áldozat vagyok, mint Te, de ez az év akkor is nyerő lesz...
Üdv: JK!
Nyilván van más is, nem véletlenül vagyok optimista!
Nem gondolom, hogy Én vagyok a Te igazi ellenséged?!
Én is csak egy "rosszkor voltam rossz helyen és rossz szituban" áldozat vagyok, mint Te, de ez az év akkor is nyerő lesz...
Üdv: JK!
Igazad van!
A KEG-nek volt márcis 22-én...
Elnéztem!
Bocsi!
"Most fogják majd csak..."
Amíg nem jön el a "majd csak", addig nem nagyon van miről beszélni. :-((
Természetesen elnézést fogok kérni, ha tévedtem és lesz valami kedden, mint tudjuk vannak csodák.
Mellesleg tavaly ápr.27-én volt az éves jelentés, nem márciusban...
http://www.bet.hu/magyar_egyeb/dinportl/companyprofile?security=540
Jobb későn, mint soha.
Taglalhatnám sokáig, hogy miért pont ezt az egy sz*rt hagytam meg magamnak a sok közül, volt ennek több indoka is, de nem akarok már gondolatban sem ezen rágódni. Túléljük.:-)
Tavaly ugyan nem volt időközi a 2009. IV. negyedévről, viszont az évest március 22-én tették közzé, ami köztudottan trágya volt...
Szerinted a dr. Gonda mi a sza@ért regisztrált a pf-re, hogy akinek kérdése van a nyereséggel (palota gumi) kapcsolatban áll a rendelkezésére?
Most fogják majd csak igazán elkezdeni fényezni a cégüket...
Persze, ez valszeg nem véletlen...:-)
Éves szerintem sem lesz, de időközi akár el is képzelhető a jövő héten...
Teljesen jól látod a dolgokat! Csak sajna későn.
A lencselevesben még időben kapcsoltál, persze a megmondó ****i továbbra is ott fújja a hantát.
.
Kedden jelentés? Még soha nem jelentettek februárban és nem is fognak.
Meglátjuk, kinek lesz igaza...
Az a baj, hogy itt mindig minden, csak "majd" lesz és hónapok, évek óta nem történik semmi.
Ha valóban rendbe lenne téve, akkor már rég közölték volna, de mivel hiányos, ezért nem teszik közzé...
Ha ki fogják dobni a híreiket, akkor a részvényköny és ezáltal a tulajdonosi viszonyok is folyamatosan hírdetve lesznek!!!
Mit fogsz írni xy-nak a pf-re, ha kedden közzé lesz téve a jelentés, netán vaskosabb nyereséggel?
Szerinted mi a túróért mennek vasárnap nyilatkozni?
Baromira nem volt aktuális...
Kedden délután, de legkésőbb szerdán okosabbak leszünk...
Sajna még tart a fogadalmam...
No comment...
Johny, már annyiszor mondtad, hogy elindul rövid időn belül, nem gyanús, hogy sosem jön el ez a "rövid idő", hanem közben csak telnek a hónapok és a pénzed egyre kevesebbet ér?
Ne legyél már Buxer...., mert hiteledet veszted és "hanta dömper" leszel.:-)))
Persze egyszer majd be fog jönni, hisz ez sem eshet örökké, de vigyázzunk ezzel a "rövid időn belül"-el. Kérdés, hogy meddig emelkedik és látod-e vissza valaha a pénzed? Mert pár Ft-os rally még nem emelkedés, sőt még a duplázás sem innét...
:-(((
Minden bántás nélkül..., ez csak a meglátásom.
1 hét múlva térjünk vissza a témára...
Nem mondom, hogy nem lehet benne egy rally, mert innen 43-44 környékéről indult meg nem egyszer pár Ft erejéig, de innen a felállást nehéz elképzelni, én legalábbis nem tudom. Dettó Econet, talán ott annyival jobb a helyzet, hogy egyre nagyobb az árbevétel és csökken a közkéz.
Mínuszba fog menni...
Azaz, Te fogsz érte fizetni...
Vajon hova?
Hova indul? 40 alá? Mert ebből a sz.rkupacból sok mindent nem nézek ki sajna, tisztára, mint az eco.
"...Nagyon jó jel, hogy a hírre a bankár zrt_s Kovács a phys dr T.P.t bezavarta gyorsan a gazdasági rádióba pénzért. Jön a "humet rally retro"... 2
yoda
Még, hogy 100% a közkéz...-))))
Sok-sok naív kisbefektető...
U.I.: Azért néha buxer is elszólja magát...
Az életben nem volt Phylaxia részvény Zolika...
Csak egy hanta dömper...:-))
A phyl viszont indulni fog rövid időn belül....
"(#188358) Re: megállt a kereskedés
Értékelés: 0
előzmény (#188357: roberrtto) | válasz erre | Ma, 11:15
Téged, Én szépen kerestem egy két interjúja után.
yoda-"
Jenő bá, Jenő bá.... ezt nem hittem volna...
Az a baj, hogy a mostani interjúval ki fogják rázni magát... eladja 47-ért nekem, aztán lesheti az emelkedést üres tarisznyával a vállán.....
300-nál majd visszaveheti, majd időben szólok, ha adom, ok? :)))