Köszönöm válaszod, írtál számomra újat és érdekeset. Na látod ezért kérdeztelek. :-) Mit gondolsz, az amerikaiaknak honnan kell előteremteni majd azt a sok pénzt, ami a márc-aug. között lejáró állampapírok visszavásárlásához szükséges?
Köszönöm válaszod, írtál számomra újat és érdekeset. Na látod ezért kérdeztelek. :-) Mit gondolsz, az amerikaiaknak honnan kell előteremteni majd azt a sok pénzt, ami a márc-aug. között lejáró állampapírok visszavásárlásához szükséges?
Kedves Atticus,
Az s&p gyönyörű szépen trendel felfelé mindig kicsiket harapva a felfelébe. Ez sokáig kitarthat elvileg megcsinálhatja a 10 éves dupla illetve már tripla csúcsot. De sztem lesz némi korrekció az első félévben talán mikor kiderül h lesz-e QE3 illetve ha nem lenne akkor más lenne a minta.. De ha Börnin múlik akkor lesz. Látszik különben h az amcsik minden eszközt megragadnak h kib@sszanak a világgal, amikor egy kicsit is rájuk vannak utalva. Ami Börninek nagyon beb@szhatna ha felmenne az olajár 150 dodora, na de mit látunk ? A crude nem akar emelkedni mert annak az árát az amcsik tudják befolyásolni És ez azért lényeg mert az amcsik nagyrészt ennyiért veszik a világtól az olajat. Szal qrva jól játszanak. A világ többi része meg csengeti a brentet. A Brent mehet akár 150-re miközben a crude is majd feltápászkodik talán 100-ig. Szal ez jó játék, a világ elinflálódiik miközben az amcsik nyugodtan nyomathatják a pénzt....
Kedves Spade,
mi a véleményed erről a kifeszített trendű emelkedésről, mit vársz az év hátralévő részében sp500 viszonyában? Szerinted mi lehet a gócpontja egy újabb válságnak akár?
Erről a számról rögtön ez ugrott be:
Kevin Lyttle featuring Spraga Benz - Turn Me On
Flip Da Scrip - Throw ya hands in the air
robbie williams something beautiful
Mohombi - Bumpy Ride
Gary Caos - Party People [Original Mix]
_embedded#at=71
Szerintem jó zene ! :) Nekem tetszik :)
Tóth Gabi & Ádok Zoli - Üdvözöl a Való Világ
Flo Rida - Club Can't Handle Me ft. David Guetta [Official Music Video] - Step Up 3D
Jem - They