Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

HUF fórum

háromszöghívőknek jó sho…

#355333 ikszf

háromszöghívőknek jó shortlehetőség, épp most teszteli vissza az áttört alsó szárat (már másodszor)

Néhány HUF összefüggés - diagramokban

#353989 lioon76

sok-sok HUF real time keresztárfolyam diagramokban:

http://dunakanyaridojarasa.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=385&Itemid=index.php?option=com_content&view=article&id=385&Itemid=407

CHF/HUF - EUR/HUF - EUR/CHF real time árfolyamdiagramok egyben:

http://dunakanyaridojarasa.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=828&Itemid=836

EUR/HUF - EUR/CZK - EUR/PLN real time árfolyamdiagramok egyben:

http://dunakanyaridojarasa.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=845&Itemid=853

ma ismét látszik: eurp…

#353960 ikszf

ma ismét látszik:

eurpln +0,34%

eurczk +0,71%

eurhuf +0,11%

Nagyon szokatlan. Mindennel az okot keresik a ft vételre.

És szokatlan, hogy kommunikálják is az optimizmusukat az "elemzők" (és még szokatlanabb, hogy az is történik).

Talán technikai oka lehet, hogy elkezdték értékesíteni az mnyp devizában vezetett értékpapírjait?

Re: felülteljesítés

#352131 ikszf Előzmény: #351920

A másik az, hogy 1,5 éves időtávon még csak most jött vissza oda a forint, ahol a zlotyi tart, szóval szerintem még csak felülteljesítőnek se lehet nevezni (csak az elmúlt 1 hónapban).

Re: felülteljesítés

#351920 fordgtshelby5000 Előzmény: #351919

Ez így van-de a chf-fel szemben túlvett naposon...és a eur-chf is fordulnia kell-legalább 1.28-ra kb....az még normális korrekció lenne csak-de ott már 214 körüli chf -huf----lenne !

Nagyon túlvet az usa piac---és csak egy kis korrekció is sokat segithetne----bizzunk februári esőben !

felülteljesítés

#351919 ikszf

Nézzetek ma egy eurczk vs. eurpln vs. eurhuf-ot. Elég látványos, hogy valóban felülsúlyozáson van a forint. Már egy ideje.

Inkább ez az aggasztó az eurhuf, usdhuf longok szempontjából.

Re: nincs cím

#351452 Kriszti@n Előzmény: #351424

fene se érti, de valahogy éreztem ,hogy ez lesz, ezért nem akartam hétvégére poziban maradni...

#351380 Euroman Előzmény: #351322

nekem a legújabb usdhuf longom 4 hete van meg, az előzőt szilveszterkor nyitottam, és január 10-e környékén zártam, 14 huf/usd haszonnal.....ez a mostani viszont még a beker ártól is 5 huf-ra van....egyelőre kilátástalan, pedig veszteséggel nem fogom eladni....mondjuk egyiptomra nem építettem, mert amikor vettem, egyiptomról még szó se volt....inkább a fityesz balfácánságáért szurkolok

#351322 Amatoregy Előzmény: #351314

nekem van longom. De nem érte el a célárat.. (Mondjuk azt se tudom ma mennyi volt longban a max. eur és usd certiben...

#351314 Kriszti@n Előzmény: #351300

bizony jót. miért nem álltál be?usd certiért 185ön álltam sorba napokig persze nem kaptam, pedig gyönyörű a 250 ...az a kevés (500db) eu longot is kiszórtam ma.

#351258 Kriszti@n Előzmény: #351190

értem . én certiben kicsit másképp kell, hogy gondolkozzak, de úgy látszik jól is tettem ,hogy kiszórtam.200nál kiütik ,és hétvégére nem akartam poziban maradni.

#351190 fordgtshelby5000 Előzmény: #351177

Én is az voltam-de már csak a chartot nézem-dumák nem érdekelnek.....időm rengeteg---lesz pedig a chf még a 215-220-as tartományban-szerintem-nem is olyan nagyon sokára----ha meg nem-az sem gond-akkor a kamat és a shortom dupla pénzt hoz-mint a longom visz-meglátjuk !Nálam a long mindig saját kp.

#351172 fordgtshelby5000 Előzmény: #350482

Beálltam chf-fel swingre----amerre megindul-engedem---addig is kiszámoltam havonta hoz 100k chf nettó 72k kamatot-----de majd 220 felettről még nagyobb swapokat nyitok---még elnapolva usa és dax korrekció-de akár mennyire is bikucik 5%-t legalább vissza kellene adniuk---euro-chf pedig mehet vissza 1.29 környékére legalább -első körben---no meglátjuk mit lépnek a nagypénzek!!!