Én 100-on adok, és 400 fölött veszek, addig pihi.
Hát az enyémet 7 pont hiján nem tudtam eladni. (szintén 100-ról van)
Jó reggelt! Combos bukóban vagyok a shortommal. Átugrotta a 23155-ös stoppomat. RSI szerint 15-ös charton erősen túlvett a cucc. Szerintetek, dobjam ki ahol most van, vagy várjak a csodára? :)
Én a fele shortom zártam le, illetve a másik felét, na...
Jó magasan nyitottunk....long záródot...úgyhogy most egálban vagyok.
a nap kérdése az hogy mikor fogunk esni ?
illetve hol adjam el azt a jó sok longot amit 23.100 nál vettem. hogy megint full shortban legyek :-)
Én a fele shortom zártam le, illetve a másik felét, na...
Jó magasan nyitottunk....long záródot...úgyhogy most egálban vagyok.
a nap kérdése az hogy mikor fogunk esni ?
illetve hol adjam el azt a jó sok longot amit 23.100 nál vettem. hogy megint full shortban legyek :-)
micsoda idilli cím....hagyjuk már ezt a nyálas dumát ov elvtárs...
Ma megoldhatja a masnit Orbán a csomagon
http://www.portfolio.hu/gazdasag/ma_megoldhatja_a_masnit_orban_a_csomagon.145355.html
Yo reggelt!
Emelkedéssel kezdünk ma, nagy az öröm Mubarak lemondására.
Ott van minden a pénteki beírásomban a lényeg. Idegbeteg kapkodás, egyik héten shortos remeg, másik héten longos. Péntek a kivárás napja, az irány keresése három nap esésre.A háromszögben ez várható ezt írtam, ez megy tovább, mozgók alá, fölé, mellé ugrás. aki múlt héten örült, az most szomorkodik, aki akkor nyert, az most adja vissza azt a nyerőt, majd átfordul, de akkor már jön vissza az árfolyam.
Ilyen a tőzsde világa.
DAX futi 7400fölött új csúcs, csattannak a stoppok, ami generálja a turbuláns emelkedést, de a gyorsított szakasz már az emelkedés vége lehet.
Ha más nem, egy korrekciós szakasz előtti.
Pénteken felzártunk 50, majd 200napos fölé buxban.
Üdv.
:D ez csak a mai akciós ár...gondoltam veszek picit..ha már rángatják mint az őrültek...
Egon jóslata bejöhet...vissza 23.500 -ra aztán onnan meglátjuk.
En olyan olcson meg azert nem!!! Jovo heten persze az olcso fogalma meg felulvizsgalatra szorulhat. :)
En olyan olcson meg azert nem!!! Jovo heten persze az olcso fogalma meg felulvizsgalatra szorulhat. :)