Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannergy fórum

Re: 980m

#40432 Ozzy_ Előzmény: #40309

én is bent áltam ma vételen, miután kidobtam, de nem kaptam. Majd hétfőn =)

#40226 Ozzy_

nekem ez volt a 3. longom ebben a papírban.

OTP bukóim fedezésére pont jól jött =)

#40159 Ozzy_

reggel olvastam. Le is trédeltem. Tegnap 905-ön vettem, ma meg 938-on repült.

Re: TA friss

#35793 Mercurius Előzmény: #35791

PANNERGY: Nem sok beszállási lehetőséget adva lódult meg. Az esésből megmaradt rést betöltötte, a Fibonacci vonalak alapján számolt korrekciós szintek alapján 1.100 forint fölé emelkedhet középtávon. Támaszok a dinamikus emelkedés miatt legfeljebb 750 forint környékén vannak. Aki esetleg vesz a további emelkedés reményében elég sokat kell kockáztasson százalékosan.

http://chartcenter.hu/cikkek.php?kategoria=6&id=3746

TA friss

#35791 Mercurius

Kissherceg TA elemzése a főoldalon (Pannergy)

"Egy elliot szerint emelkedik, 200napos felett van, jól néz ki a papír, de iszonyatosan túlvett. 200 napos körül beszállót keresnék, alatta felejtős a long, mert 4es pont is ott van kb. Várható célár 1030-1050."

..hogy az elbírálás előr…

#35249 boeloembika

..hogy az elbírálás előrehaladott álapotban van azt tudjuk, már csak az a kérdés. hogy mikor kapja meg suskát inkább. "Ebben a gazdasági helyzetben mindenki óvatosabb" azért igaz.

Re: PANNERGIA

#35130 Gudakes Előzmény: #35119

Itt még nem jöttek hírek, de azt hiszem ha jönnek jelentősebb bejelentések, a piac hasonlóképp fog reagálni.

Én a fúrási eredménynek nem tulajdonítanék akkora emelkedési rallyt, bár kétségtelen, hogy megmozgatja majd a piacot. Ami nagyot dobhat az a pályázatok pozitív elbírálása, és a luxemburgi banki hitel jóváhagyása.

A banki döntés szerintem hónapok kérdése, és ez a fontosabb, mert ez az önerőt biztosítja amit a pályázatok mindenképp megkövetelnek. Ha ez a kettő meglesz, akkor az azt jelentheti, hogy az elkövetkezendő évek projektjeihez külső tőke bevonása nélkül biztosított a forrás.

PANNERGIA

#35119 boeloembika

Ma érdekesebb volt a Genesis részvény, lehet máshogy alakult volna a mai nap, ha nincs a Genesisbe történés.