én is bent áltam ma vételen, miután kidobtam, de nem kaptam. Majd hétfőn =)
én is bent áltam ma vételen, miután kidobtam, de nem kaptam. Majd hétfőn =)
ozzy már csak volt? Az én tegnapim is múltidő, bár 900-nál visszavenném))))))
nekem ez volt a 3. longom ebben a papírban.
OTP bukóim fedezésére pont jól jött =)
PANNERGY: Nem sok beszállási lehetőséget adva lódult meg. Az esésből megmaradt rést betöltötte, a Fibonacci vonalak alapján számolt korrekciós szintek alapján 1.100 forint fölé emelkedhet középtávon. Támaszok a dinamikus emelkedés miatt legfeljebb 750 forint környékén vannak. Aki esetleg vesz a további emelkedés reményében elég sokat kell kockáztasson százalékosan.
Kissherceg TA elemzése a főoldalon (Pannergy)
"Egy elliot szerint emelkedik, 200napos felett van, jól néz ki a papír, de iszonyatosan túlvett. 200 napos körül beszállót keresnék, alatta felejtős a long, mert 4es pont is ott van kb. Várható célár 1030-1050."
..hogy az elbírálás előrehaladott álapotban van azt tudjuk, már csak az a kérdés. hogy mikor kapja meg suskát inkább. "Ebben a gazdasági helyzetben mindenki óvatosabb" azért igaz.
Ki kérem magam és robbaj1 nevében, hogy Geni tulajok lennénk((((((
Elvileg hétfőn csinál egyet a chartcenter is. Babics Egon meg csak füstölgött...
Vannak komoly átfedések, és vannak innen-oda ugrálások is a két cég között.
Egyébként a két cég kisrészvényesei majdnem ugyanazok. :)
Itt még nem jöttek hírek, de azt hiszem ha jönnek jelentősebb bejelentések, a piac hasonlóképp fog reagálni.
Én a fúrási eredménynek nem tulajdonítanék akkora emelkedési rallyt, bár kétségtelen, hogy megmozgatja majd a piacot. Ami nagyot dobhat az a pályázatok pozitív elbírálása, és a luxemburgi banki hitel jóváhagyása.
A banki döntés szerintem hónapok kérdése, és ez a fontosabb, mert ez az önerőt biztosítja amit a pályázatok mindenképp megkövetelnek. Ha ez a kettő meglesz, akkor az azt jelentheti, hogy az elkövetkezendő évek projektjeihez külső tőke bevonása nélkül biztosított a forrás.
Ma érdekesebb volt a Genesis részvény, lehet máshogy alakult volna a mai nap, ha nincs a Genesisbe történés.
TA-t csináltam róla tegnap, ha valakit érdekelne :))))