Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#350964 GáborGábor Előzmény: #350956

Itt a lényeg:

„Örülök, hogy életben maradt, hiszen én nem haragudtam rá. Mindketten profik voltunk, és a munkánkat végeztük. Ha megvalósul a terve, és ellátogat Szerbiába, akkor személyesen is megbeszéljük a történteket egy korsó sör mellett" - mondja Dani Zoltán.

Re: OT merci

#350961 Sumér harcos Előzmény: #350959

no:)

a FIVA az az 5 éves műszaki,amit csak pesten lehet kieszközölni....ha jól tudom...

vagy vihetné az ember az ilyen gépét még mifelénk Szegedre vizsgáztatni,ahol 2-3 évre osztják az OT-t......

#350959 GáborGábor Előzmény: #350955

A hiba illetve az értejáró ejnye-bejnye engem illet ...

Meglehet, a műtermi minőségű képek tévesztettek meg de ez nem metálkék. Az utólsó képen jól látszik. Én meg öregszem ...

:(

A nem megfelelő festék minőség és/vagy színe, komolyan befolyásolja a vizsga eredményét. Itthon 3 kategória van (kissé avult tudásom alapján) ezen felűl van egy roppant szigorú FIVA nevű nemzetközi minősítés is.

de akkor valszeg az sem …

#350958 Sumér harcos

de akkor valszeg az sem gyári szin,amit néztünk itt W114-est OT vizsgával 1972-est....1.200.00ft-ért....

szinte hajszálra vmi hasonló kék volt,mintha metál is lett volna.....

#350957 GáborGábor Előzmény: #350949

Nem, sajnos nincs. De csináltam pár dolgot egy ilyen kabrió felújításában segédkezve. A gazdája, aki szakirányu gyüjtő-restaurátor, vele beszélgettem erről ...

#350955 Sumér harcos Előzmény: #350953

hát akkor is......ez már akkor.....nem gyere be:)

mondjuk én ilyen bagatell hibát nem követtem volna el ezzel az autóval,ha az enyém volna...

#350954 Sumér harcos Előzmény: #350738

na most ennek az ismerősömnek van egy Orosz rakétavédelmi rendszere is......akinek ez az arzenálja van.....

ugyanaz a tipus ,amivel Dani Zoltán nyugalmazott (magyar) szerb hadsereghez tartozó ezredes,leszedte az F-117 lopakodót....a szerb-horvát háborúban....1999 március 28-án....

#350951 Sumér harcos Előzmény: #350947

ohh:))

de akkor erre a kékre szégyen gyalázat volt kiadni az OT rendszámot.....ha gyárilag nem is volt ilyen szin..........ez esetben ez nem is felel meg követelményeknek,ha maximalista az ember...

#350949 hosszhuszár Előzmény: #350947

Szia.

VAn valami katalógusod, vagy így vágod?

Azért kérdezem, mert nem tudom, hogy a w108 280 sel-t 1972-es, gyártották e bordó bőr belsővel?

Köszi

#350947 GáborGábor Előzmény: #350944

A kéket nem gyártották ebben a színben. Sem, semmilyen metál színben. A zöld évjárata után meg, odaírták.

#350942 GáborGábor Előzmény: #350750

Orosz gazdaságokban, fakitermeléseken, gyakran látni még fegyvertelen, toronyy nélküli, T34 -eseket (is). Itthon is volt rá példa de nem volt gazdaságos - a mi viszonyainkhoz mérten ...