23.000 ig ? vagy 0 -ig ? :-) nem mindegy.
011-en kötött, felhívtam a brokim, mennyi van 000-ig, erre azt mondja, néhány száz darab. azt hittem, eldobom a telefonom :D
usát beöntik nyitóba,utána long erre várnak....szvsz
dax érdekes eddig ,alig esik 7200azt hittem megnézi
hati22960,extrém 22840 (dupla alj 4h-on).....az 5500-5450-es otp kb
gratula:)) Megint megindultunk le, kíváncsi leszek a 23K törik-e...
nulla poziban vagyok...én is azt várom hogy párszáz pontot felpattanna...mindig ez szokott lenni..bezzeg most egy vevő sincsen..elbújtak ? :D
volt egy nagy öntés. és ide leszakadtunk...
Engedtem a népnyomásnak, 039-en lezártam a fele shortom, amit 300-on nyitottam
téged nézünk kék virág:)viccc
ricsi te meddig várod?
Én meg csak sasolok,hogy most mi kéne mi volna jó.Daxot szemeltem ki shortra,de várok jönnie kéne feljebb.
most meg lefelé indul az OTP mihelyst lezártam ? érdekes :-))
mert a futures meg jön fel...
Néha megnézem van-e netem. Mert ha csak a chartot nézem, olyan mintha nem lenne. Semmi mozgás. :)
Ma ráértem itt ülni. 11 óta itt ülök és semmi értelme. És még (nekem) tippem sincs merre megy. Mindkét irányt meg lehetne indokolni, de egyiket sem merem meglépni. :o Bár szépen szűkül a Bollinger 15-ös charton...
próbállak követni, de elég nehéz:)))
US 14:30 Heti friss munkanélküliek száma, előző hét, előző: 415 ezer fő, várt: 410 ezer fő
US 16:00 Nagykereskedelmi raktárkészletek, hó/hó, dec., előző: -0,2%, várt: 0,7%
US 18:40 A Fed-től Lockhart beszédet mond
US 20:00 Államháztartási egyenleg, jan., előző: -80 milliárd USD, várt: -70 milliárd USD
AU 23:30 Az ausztrál jegybanktól Stevens beszédet mond
összeomlást csak utána várok közepest -10-20%,új ath után
sztem usa nyitó le 1308,5,ma200is 1h-on és onnan belongozódnak holnapig,,,,vagy kuka ma lefelé
http://stockcharts.com/freecharts/gallery.html?$SPX
elég ránézni...longosan hú de merész(doji,cmf fent,hastic,rsi)...ma50 1275ig jöhet egy elliott 4es pont pl....:)onnan ath
Nézd, én nem győzködni akarok senkit, de most ezt látom. Ha valaki akarna, most olcsón vehetne, de valahogy senki nem akar. Ennek azért biztosan vannak okai, még ha mi nem is tudunk róla.
Ezt most találtam:
Én is várnám a 23K-t, de nem akar megjönni... talán adat előtt lesz annyi mozgás, hogy beleköt, mert fél perccel előtte mindig van egy oda-vissza csapkodás
rövid pattincs lesz, lehet még fel
22960ig várnám hatit első kőrbe,otp meg 5550
Ricsi bá:)
Még nem zártunk, a támasz még nem tört. Egyébként meg igazad van...
Az nem lenne baj, csak nem értem, miért innen?
Reggel mindenki azt mondta, a 200 egy hihetetlen támasz. Most szerintem már hihetetlen ellenállás, persze még bármi történhet.
aztán a KT 900 pont, ha csak a helyére kerülne, máris lejjebb lennénk vagy 300 ponttal, és olyan messze lenne ez a 23 200, hogy valós ellenállásnak tűnne. Mindent összeadva, nekem ez semmiképpen sem longos.