Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#350740 big-ebuy Előzmény: #350737

-maradékot,de nem ez a lényeg itt....trend kicsit lefog fordulni lassan

-ettől a forgalom gázabb csak(kevesebb résztvevő),könnyebb befolyásolni kisebb pénzzel is

én most ébredezek ,aludtam eddig 1órája vagyok fent,mozgst nem láttam,ta-ra építek

Egyébként azt tudjátok, …

#350737 Ricsi

Egyébként azt tudjátok, hogy lehúzta a rolót a keslájn? És hogy milyen indokkal? Akkor, ha itt külföldi para van, kit vártok vevőnek?

#350734 Amatoregy Előzmény: #350731

naponta 1000 pro és kontra hir van. Heten, hogy itt is vezetni kellene, hogy mennyi szól az emelkedés mellett és mennyi ellene.

És rögtön ki is találtunk egy indikátort... :DDDD

#350724 Ricsi Előzmény: #350720

ha jó adat jön, akkor jönnek vevők, és lesz kire ráborítani a piacot :)

#350720 BudFox Előzmény: #350716

nekem mennek tovább a shortjaim : 24050 - 24000 - 23900 ról...aztán majd a mostani longokat kiszórom hamar..vagy holnap reggel talán ? Egon is kisebb felpattanást vár, meg mindenki...

meglátjuk..és ha jó adat jön USA -ból akkor ugrásra készen szokott állni a BUX.

#350718 Waszeitung Előzmény: #350710

Értem amit mondasz,bár sztem most inkább országpara van,Viktor semmit nem mondott,és jött két qvarossz adat,és ugye TA az TA két bluenak fordulnia kellett,Rg támaszt tört...agyaltam én is hogy kivágjam,kis v nagy bukóban,de úgy gondoltam lesz ebből lefelé,lett is.1500 pont esés után pedig átgázolva szinteken,naposokon,úgy vélem lehet megálló ez a 23e környéke,elég erős volt,tökörésztünk itt,aztán kilőttünk,ebből gondolom hogy kis pihi lehet most,100 pontot kockáztatok,ha nem megy fordítok...

Shortból némi nyerővel szálltam ki,én is azt az elvet vallom hogyha beragadást kiseggeli vki akkor futtassa tovább,ne szálljon ki 0-ban,de sztem most kicsit túl lettünk ütve,ennek a szintnek most fognia kellene egy darabig.

Én kicsit magamra vettem mert nem hittem ezt a nagy semmire boldogságot :D

Lejöttünk másfélezer pontot,ha tényleg nagy a baj,be lehet még szállni..

#350716 Ricsi Előzmény: #350713

De te nem az S&P-re kereskedsz. Ott minden nap megy fel, itt minden nap meg le. Aztán egyszer felmegyünk, akkor meg örömöd lesz. Itt és most ez a magyar szitu. Ezt kell meglovagolni, vagy vegyél s&p-t is. Lehet kapni minden sarkon :D

#350715 Ricsi Előzmény: #350712

Nem kell nekik 1 nap alatt végezni. Ezek nem pánik, hanem tervezett eladások, vannak árak, ameddig érdemes nekik. De azért napról-napra adják. Én nem tudok más ilyen megbízót elképzelni. Persze lehet hogy van, ...

#350713 BudFox Előzmény: #350702

nagyon tartják ezt a szintet...ha elesik ráadunk.

SP megállt esni... ott meg minden happy.

Nem akarok én észt oszta…

#350710 Ricsi

Nem akarok én észt osztani skacok, de azt látom, bukóban ültök mereven, amint 0 közeli kis nyerőben dobhatjátok, el is dobjátok. Pedig aki időben elkezdett shortot építeni, kényelmesen ücsöröghet benne. De nem is ez a lényeg, hanem miért dobjátok ki kis nyerővel? Ki lehet mondjuk 23 600 fölött dobni kis vesztővel is, de legalább maradna esély. Én azt gondolom, az MNYP-k adnak most. Hetekig arról írtatok, jajj de szép lesz, ha azok adni fogják. Most adják, ti meg kihagyjátok a lehetőséget.

Nagyon nem akartam senkit bántani vagy megbántani, ezt remélem, tudjátok rólam. Csak egy halk vélemény...

#350707 Hathor Előzmény: #350702

,-)...

egyet értek.. ,-)

Az megintcsak mindenkinek jó, ha mozgók alatt mindenki rádobál.

Annyira jó, hogy mindenk…

#350702 Ricsi

Annyira jó, hogy mindenki shortot zár, mert ha esni fog, akkor mindenki újranyitja, így nem realizálás lesz, és eshet rendesen:)

nekem minden shortom tartva, mint mondtam, a reggeli 300-as felét zárnám 23K-n, de annyira messze van az a 80 pont, elképesztő...

#350698 Kissherceg Előzmény: #350696

folyamatosan magas kt, elég szép emelkedést áraznak. 23k alatt short. PAsz :) Nem volt TA alapú a döntésem.