Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

jk

#350695 Waszeitung

Kiseggeltem a shortba ragadásom,zártam...ölég váratlan volt az ilyen szintű esés,de már nagyon kellett,longpróba következik :D 23e alatti stoppal..

Nyitottam egy bátortalan…

#350689 Fornit

Nyitottam egy bátortalan longot, meglátjuk mi lesz belőle.

Re: nincs cím

#350688 BudFox Előzmény: #350684

nem értem hogy miért ilyen magas most ? te érted ? a visszatesztre pályáznak a nagyok ? mert elfogyott a forgalom az esés alól ?

utólag okosabbak leszünk.

#350683 BudFox Előzmény: #350680

jöhet a 23.050 -es pakk...

már csak 2 pakk vétel van nyitva...

ha kész lesz akkor a fennti shortok tartva... a longokat meg eladnám párszáz ponttal feljebb...vagy Stop ot teszek rá ha megindul.

#350680 BudFox Előzmény: #350651

80 on mindjárt teljesül a következő pakk.

egyedül a MOL ban van normális forgalom esésben...OTP nagyon "gyér"

máskor , ha pánik van már 3 -szor , 4 -szer ennyi szokott lenni...kivárok.

#350677 BudFox Előzmény: #350639

reggel mindig nagy a mozgás, az a "bolondok fél órája" , ilyenkor azért van nagy mozgás mert aki pácban van annak muszáj lépnie..vagy valaki úgy gondolja hogy akkor indít pozíciót.

Zárás előtt meg ugyanezért szokott nagy mozgás lenni... nem merik átvinni másnapra

Hathor nagyon rendes srá…

#350672 Ricsi

Hathor nagyon rendes srác, és mindenkinek szívesen segít. Nekem eddig Szarvas korrektnek tűnt, de amit most 2 napja csinál, az nem az. Egy nyilvános fórumon írogat, és rejtjelezve beszél néhány kiválasztottal, hogy a többit meg egye meg a penész. Én azt gondolom, a korrekt az lenne, ha ilyeneket mondjuk MSN-en beszélnének meg. Másokat heccelni sosem tartottam jó szórakozásnak.

#350651 Hathor Előzmény: #350649

nem csinálok semmit, magukat hívják kuncsorgóknak, szarvasvadász meg kifejtette, hogy semmit nem tesznek le az asztalra, így nem mondja el mit lát. Írták, hogy nem szoktak kuncsorogni, de küldje el neki mailben., és sorba mennek a privát mailek.

Bocsi ha saját szavaikat használtam.

Szarvasvadász ennek ellére fél nap alatt többször is elmondta, hogy akkor sem segít. Nem tudom mi a gond akkor, de le is zártam a témát, azt hittem segíthetek a megfejtéssel.

#350648 Hathor Előzmény: #350640

3015ös hsz-m itt. ott megnézheted.

Bocsi Herceg, ez a topic az otthonom, itt tudom hatira vetíteni ezáltal a dolgokat, kedves hatis társaságomnak.

Keri.. saját belátásodra bízom, erre ne lépj azért, csak vázolom mindig a gondolataimta, ha nem jön be akkor is, tudod, előre rajzolok, nem utólag.

#350647 Lovax Előzmény: #350623

Szerintem nem rossz a forgalom, egyedul az OTP atlag alatt kicsivel, de MOL, Richter, MTEL, BUX1112 mind rendesen atlagos forgalom felett van. Kb elertek a napi atlagos forgalmat es meg csak del van.

#350640 kerikoma Előzmény: #350631

Be raknád S&P-t usába:-) kíváncsivá tettél. Longra állt eddig a kezem, de ezt azért megnézném:))

Ti már régebb óta keresk…

#350639 Djibouti

Ti már régebb óta kereskedtek itt. Jó látom, hogy reggel nyitáskor, és dél után van a nagyobb mozgás? Most ebédelnek a pénzesek? :)

#350635 BudFox Előzmény: #350629

meglátjuk..érdekes ez is..

mindenesetre a 6 vételi tételből 3 már teljesült is... lefele van még 3 pakk...rövidre jó lesz.

#350631 Hathor Előzmény: #350629

Ja és ez a fej-váll egyezik S&P tetejáén találhatóval, erre nem nyitok longot.