535
Az majd utólag kiderül.
Annyira beszűkült már a boolinger, hogy azt hittem ma szépen letöri a csatorna alját is. Talán délután.
Olvasgatlak a pf-en is-ügyi vagy...de szvsz sz egy kis + belefér ....35 meglehet----a tapasztalatom szerint osztalék +50%....szokott lenni kb felfelé.....600-620-szak ki is egyeznék----egy kérdés maradt-mivel az osztalékadó és a nyerwégadó egy -ezt ho gyan fogják feldolgozni???
lesz ez jobb is!remélem %
ja megkaptam beálltam még 10k 535-re is....óráson kint a bollingeren de nagyon---ha még önteni akarják 35-nyerő lehet ma....de ha úgy látom záróra vissza is adom a piacnak----ha dax visszamegy---és a devizák most nekem ezt mutatják lehet egy kis felhúzás akár a reggeli nyitóig....csak előbb kapjam meg 35-ön is !!!
ezt a fost...
Akkor elvileg mostanra megkaptad.
537
Ha lefelé megy, márpedig annak néz ki, akkor valahol 520 körül lehet a forduló és onnan indulhat a nemzeti osztalék vágta. :)
539-en állok 10k...meglátjuk !Letétnek elfogadják!Deviza shortnál például !..amúgy meg már csak 80nap.....de már adják is....meg is kaptam.....
szvsz nmeg fogja nézni valahogyan a volt 519-es alját-és onnan fel 620 környékére-ha szuper happy lenne akkor 650-ig mehet -de csak szerintem !
Amilyen lusta fos mozgast mutat par napja, a vegen meg visszanez oda...
Kidobva és beállva újra 541-re.
Ki a kicsit nem becsüli... :)
540-en megint húzzák az oroszlán bajszát. :)
Vettem egy kicsit 541-en. Remélem, nem bánom meg. :)
nem szabad érzelmet vinni a kereskedésbe... :)
házinyúlra nem lövünk, akkor sem ha már nem házi... :)
detto, mert csak ez. Utóbbi két hétben nem foglalkoztam a piaccal sajna.
Az a baj, h. ebbol van a legtobb prompton. Iszonyat be is vagyok ra poccenve...
ritka gyenge, az biztos.