Regisztráció Elfelejtett jelszó

Baba topik

Re: otp tipp

#350268 Dr. ursi Előzmény: #350264

a cukkolással és kárörömmel várjál ! egy régimotoros talán megérdemel annyit, hogy legalább a mai zárót kivárjátok, nemde ? csak utána illik kövezni :o) ha lesz rá alkalmatok :o)))

#350263 Dr. ursi Előzmény: #350259

nem értem miért lett volna sok !

de igazad van febr 2 hét napja volt, tehát legalább a mai napot fejezzük már be és lássunk egy zárót, ha már a szokásos egynapos tévedésem nem fér bele ...

#350257 Dr. ursi Előzmény: #350253

sajnos nem foghatom a kezét az egyénnek.

amennyiben a tipp mégse hozza meg világháló esetében 5750-es átlag bekerrel amit írtam róla, akkor kéretik majd megkövezni ! :o)))))))))

#350255 Dr. ursi Előzmény: #350253

a blogból akkor:

Trade tippek :

OTP (2011.01.15.)

vétel: bárhol (mivel az 5280-as szint korrekcióját megcsinálta) - ha nyitó rést hagy beállhatunk a résbe, de ne maradjunk oti nélkül, hogy arra várunk visszatölti. szóval: STRONG BUY

stop: nincs

eladási (két hetes) célár: 6280

2011. február 5., szombat

2011. február 5. szombat

OTP

hétfőn réssel nyitott lefelé - ez mindig jó jel egy emelkedésben lévő instrumentnél :o) nagyon jó jel !

a hétfői záró és a keddi nyitó közti különbséget nem töltötte vissza, vagyis rést hagyott, ami azóta is ott van, sőt a pénteki nyitó rést is meghagyta !

mind-mind szupi !

5881-n zárt, ezért most csak heti 4% volt a termés, így összesen 11%-nál tart a tipp 3hét alatt.

hosszabb távokon elnézve szebbnél szebb alakzatokat fedezhetünk fel benne.

iszonyat emelkedés előtt áll ... ugribugrik szokás szerint lemaradnak róla :o)))

Bejegyezte: Disco dátum: 7:22 0 megjegyzés

2011. január 22., szombat

2011.január 22. szombat

OTP

hétfőn réssel lefelé nyitott, tehát kíváló alkalom volt a vételre :o)

egész héten gyönyörűen trendelt felfelé :o)

pénteken az 5750-es kulcsszinten zárt.

A TIPP TEHÁT EGY HÉT ALATT 8 %-OT HOZOTT KONYHÁRA.

Tele van shorttal, mert sokan egy résztrend fej-vállát látták meg benne :o) hmm-hmm :o))) de a főtrend maradt és brutál füles csészével szépíti életünket.

Várjuk tehát az újabb heti 8 %-unkat.

Bejegyezte: Disco dátum: 7:26 0 megjegyzés

otp tipp

#350253 Dr. ursi

a tipp cuki volt és jó.

főleg amit a blogomban javasoltam 5310-nél venni!

világhálónak 5740-5820-as sávban javasoltam 3 egyforma tételt venni, amiből kettőt meg is vett.

stoppot nem javasoltam.

az időtávból még van egy nap :o) azaz másfél, a mai meg a holnapi.

majd után nézzük meg megint ...

akkor egy kis elemzés:

"5698 öt napja és most 5707 alj - ez dupla alj ! szerintem.

egy emelkedő nagyon hosszú oldalú háromszögben és épp ezért mindenképp az előző csúcs fölé kell mennie az pedig 6280 számítva.

és akkor onnan kitörhet és akkor megy nagyot ...

vagy

visszateszteli a háromszög alját egy magasabb aljjal, ami olyan 5500 körül lenne számítva

hogy épp melyiket fogja csinálni azt én se tudom.

de hogy egy emelkedő és egyre szűkülő háromszögben mozog az bizonyos

és azon belül egy résztrendben most épp egy dupla aljat jelölt ki 5700-nál."

tehát kéretik főleg hencitől, hogy előbb várjuk ki az időtávot, bár valszeg még mindig bennem van a szokásos egynapos tévedésem ;o)

Re: fórum

#350249 Vilaghalo Előzmény: #350248

Dühös vagyok, mert ilyen lökött voltam.

Azt hallottam, hogy ilyenkor nem jó kényszer kereskedni.

#350248 Amatoregy Előzmény: #350242

Erre mondja Ricsi, hogy a felére stop.

Sajnos a nyerőkkel ez a helyzet. Vagy nem marad meg, vagy korán szállsz ki...

És nem akarod visszavenni?

#350242 Vilaghalo Előzmény: #350240

bocs, most van ott ahol korábban vettem.

mondtam, hogy hülye én voltam, hogy a nyerőt sikerült elolvasztanom.

Tanulópénznek ennyi volt, kis nyerőt ezentúl mindig elrakok, a többit meg nullába.

#350240 Amatoregy Előzmény: #350234

már bocs.

stoppot nem javasoltak. Ez ugye magában hordozza a veszteséget. Ha meg hittél az eredeti tippben, akkor most olcsóbban is visszavehetted volna.

Ha meg teszel stoppot és kiüt még mindig ráérsz elmélkedni, hogy mi legyen...

#350209 Vilaghalo Előzmény: #349160

Dr. Ursi ajánlata az OTP-re jó volt beszálló pontokra, de kiszállóra sajnos nem. Célár messze nem teljesült és sajnos a poziból bukóban sikerült kijönni. (nem beszélve a tipp fix díjáról)

Sajnos a saját hibám is, hogy hagytam a nyerőt elolvadni, de a tippet szép nyerőben megtartásra javasolták. Stopot nem javasoltak, sajnos én meg az 5750-es támasz törésekor rossz helyre raktam azt.

Természetesen kis összeggel nem éri meg, mert a költségeid ehhez mérten magasak.

fórum

#349160 Dr. ursi

elég lanyha.

nemsokára nyit a magyar ...

a külföld már rég nyitva ...

és sehol egy tipp vagy várakozás vagy mégis merre hány óra a bizonytalanoknak ?!

ej-ej ! :o)))

Re: CHF-hitelek átváltása EUR-ra ...

#348929 Dr. ursi Előzmény: #347630

még mindig nem az igazi !

a harmadik héten 4%-ot hozott, így eddig három hét alatt összesen csak 11%-ot termelt.

nem szoktam ilyen sokat tévedni időben :o)

van ugyan egy 2-3 hónapos céláram is ...

no, majd meglátjuk mit csinál a negyedik héten kis kedvencünk.

Re: a hitelminősítők és Hungary

#348574 Dr. ursi Előzmény: #348522

remélhetőleg :o)

ma is olvastam egy jó cikket az amcsi kötvénygurutól és igazán jól lát egy-két dolgot :o)

nekem - sokakkal ellentétben - börni taktikája tökéletesnek tűnik; ahogy az is amit tegnap mondott, hogy az inflát nem a dollár beszórásnak köszönhetjük.

egyetértek.

érdemes minden országban ezért a maginflációval összehasonlítani a sima inflát és azt is érdmees megnézni, hogy hol is, mely országokban is magas az infla ???!

ezekből cuki következtetéseket lehet levonni :o)