Regisztráció Elfelejtett jelszó

Forrás részvények

Re: 2010-es jelentes

#369210 akpo7 Előzmény: #369204

Az érdekesség a konszolidáltban és az utána lévő alapszabály-módosításokban van.

Re: 2010-es jelentes

#369204 pepe01 Előzmény: #369131

Nem valami acélos számok, de továbbra is szemezek vele.

a nagy spread miatt is érdemes benne spekulálni.

Néhány nap alatt összejön egy ebéd ára:)

Re: Ertekesites

#365735 akpo7 Előzmény: #363721

Ebben nem fogsz tudni elovarazsolni normalisat, mert illikvid, mint allat. Beszedes, h. a reszveny az 5 eves min.-a korul mozog. Par hete a 700 es 750 kozotti turelmetlen eladokat gyorsan felszivtak. Ugyanakkor nehez megtippelni, h. visszamegy e meg oda.

Jelentes aprilisban lesz csak.

#363721 pepe01 Előzmény: #358202

Ismeretesek a 2010-es eredmények?

Lentebb írtad, hogy jó jelentés érkezett.

A honlapon a 2010/III volt talán az utolsó ami a honlapon van..

Továbbá szeretném megkérdezni milyen szintre érdemes beállni a könyvbe, nem tudok egy normális grafikont elővarázsolni.

#358202 akpo7 Előzmény: #358143

Semmi hir, semmi kereskedes nincs. Erthetoen megunjak tobben a varakozast. Sok masik papir van, amivel jobban lehet keresni mostansag. Nekem nem kell a benne levo penz. Termeszetesen nem lenne jo, ha az osztalek mondjuk negativ iranyban valtozna, de nincs okom ilyet feltetelezni...

#358143 Tomi Vercetti Előzmény: #350122

Napról napra esés van. Nem értem valakik tudnak valamit róla, vagy lassan emelkedés várható? Próbáltam utána járni mi lehet az esés oka, de semmit sem találtam....

Re: nincs cím

#345720 Tomi Vercetti Előzmény: #345711

Köszönöm! A BÉT honlapját szoktam nézegetni, de úgy látszik elég igénytelenül vezetik a dolgot, mert ott például semmilyen osztalékra utaló információ sincs. Mivel eléggé kezdő vagyok tőzsdei téren lehet, hogy nem jó helyen keresem az infót :-S

Re: nincs cím

#345711 akpo7 Előzmény: #345681

Tavalyi osztalek itt talalhato a fooldalon, de az elmult par evben ua. osztalekot fizetett: http://www.forras.hu/page.php?page=index

Rendszerint tehat 4 millio reszvenyre (csak OE) fizet reszvenyenkent 50 Ft-ot. Tavaly elegge keson fizettek ki a 2009 utan. Ja, a reszvenyesi struktura pedig megtalalhato barmelyik negyedevesben.

Remelem segitettem.

Ezt az osztalékos dolgot…

#345681 Tomi Vercetti

Ezt az osztalékos dolgot merre láthatom? Manapság csak olyan részvényt nézek valamibe, ami osztalékot is hajlandó fizetni....

Re: Forras OE es T

#345670 akpo7 Előzmény: #340028

Egyszer mar felhivtam a papirra a figyelmet januar elejen, most megteszem meg egyszer, mert mocorog.

Forras OE es T

#340028 akpo7

Megigertem Fonoknek es nem haboztam sokat letrehozni. :)

Aki nem tudna egy a BET-en forgalmazott nem tul magas kozkezzel rendelkezo (ket elu fegyver), illikvid papirrol van szo. Nem tulzottan sokszor nyulok ilyenekhez, de az utobbi idoben erosen felkeltette az erdeklodesemet ez a papir. Miert is???

Az alabbi cikk osszefoglalja, mi is tortent/tortenik a Leisztinger vagyonnal (Arago csoport - Forras fo tulajdonosa) mostansag: http://www.fn.hu/cegek/20110105/leisztinger_fideszesnek_tuno_uzlete/.

Emellett kijott szep csendben egy jo gyj., is. Merlegben mutatott vagyon pedig szinten onmagaert beszel. Habar azt meg kell jegyezni, az egy reszvenyre juto erteke tobb eve messze a reszvenyarfolyam felett: http://www.forras.hu/page.php

Ja, es a Forras az OE reszveny utan az evente 50 Ft osztalekot stabilan fizeti.

Regebbrol tartottam egy 200 db-os pakkot (mondjuk beragadtam), de most 700 es 800 kozott gyujtogetni kezdtem. 1,000 feletti darabszamot ertem el eddig, de meg nem teljes a pakk.

← Újabb hozzászólások 121 - 135 / 135