Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#350660 Amatoregy Előzmény: #350654

eurhuf: 272,4

eurchf:207.55

usdhuf: 199,81

Na alkottam valamit megnézheted amit priviben irtál..

#350592 fordgtshelby5000 Előzmény: #350482

szvsz sz-a daxli eldönti az irányt.....ha most esne be---ez csak az érzésem-nem lenne nagyon meglapő -és eddig mindig úgy jött-hogy nagyon meglepett mindenkit-----nem feledni....usa még nyomtat-magyar piac meg nem számít---otp 5000-telo 520 a vásárlásom kb----daxnak le kellene esnie 6800-kb-hogy a ft 5% felett gyengüljön----meglátjuk!

#350163 fordgtshelby5000 Előzmény: #350099

nagyon érdekes a kép....daxli nagyon erős-ez tény---de ott jó is a funda-technikailag megérett egy kis korrekcióra ez is tény....de ha egy hétig oldalazig napi egy-két tized plusz-minusz akkor az armageddon még mindig elnapolva-kinai kamatemelésre sem reagált......én el tudok képzelni simán egy 12350-400-as dow-t és 7400-as daxlit......akár-----húzzák-vonják----talán usa tagállamok csődje lehetne olyan hírtérték vagy még egy gyors kinai kamatemelés...de az elsőt szvsz fed kifizeti----hiszen a gépek mennek 24-órában !előbb euro/dollár még fel 1.3840 és utána le vissza 1.30 környékére-szvsz sz.

#350006 fordgtshelby5000 Előzmény: #349961

MATGAB !

Kérem a bankszámlaszámod és küldök-----ezen ne múljon

Én csak azt nevettem-hogy a 225-ös chf-nél az ország haláláról beszéltek---azóta eltelt 1 hónap és minden happy!pedig sorra jönnek a rossz fundák:önkormányzatok csödjei-lanyha ipari termelés-a társasági adó fele sem folyik be időarányosan-munkanélküliség nő stb......szóval ??? ablakon kidobott 100 milliárdok-mert pl: a görögök gdp növelésére is képtelenek nem adósság visszafizetésre----energiahordotók-jaka ára elszállt---------na mindegy-azt kereskjük le-amit látunk-----legfeljebb az autócserém elmarad----pedig jó lett volna X6-osként lassan visszajönni-de ami késik nem múlik %

néztem a chf -huf-ot-----én itt már nem mernék chf shortot nyitni-a budacash elemzés alapján pedig 5ft-onként van lefelé támasz-----meglátjuk.Türelem megoldást terem !

#349961 matgab Előzmény: #349946

Sajnos már a múltkor eladtam 191-en, amikor utána fel is ment a dodó 220 fölé, tehát teljesült a faktor. Most csak akkor tudnék dodót eladni, ha előbb adnál egy kicsit...:-)

Gondolom azt végleg nem akarod, hogy vegyek azelőtt mielőtt el tudnám adni? :-))

#349955 Euroman Előzmény: #349946

nekem is elég most a dollár, mert most én is tulajdonképpen DOLLARMAN vagyok.....eur-t egy ideje hagyom, tavaly megszopatott, usd, chf-fel viszont tavaly a negyedik negyedévben jókat kerestem....szóval elég ha kettőnknek 1 USD-t elad, és akkor hátha beindul az üzletünk...

#349946 fordgtshelby5000 Előzmény: #349614

Érdekes egy nap volt-usa bikucis---habár majd 3,8%-on a kötvény kamat náluk-de ha MATGAB megtenné-hogy csak egy eurot---EUROMAN kedvért-és egy dollárt-EZT AZ ÉN KEDVEMÉRT-eladna-----nagyon megköszönnénk neki !

LÉGY OLYAN JÓ MATGAB!!!

#349614 fordgtshelby5000 Előzmény: #349578

magam részéről még csak most ismerkedem az erstetraderrel----de a nayg pénzt tresauryban forgatom---remélem-hogy jövő héttől végre csak erre fogok tudni koncentrálni és napi 2 napi pozikat fogok megjátszani----eddig a nayg pénre játszottam pedig a sok kicsi-sokkal többet ér-kiszámoltam-ebből is tanultam-meg kell erre is érni -és nem sajnálom a tanulásra szánt időt---be fog érni!A dollárkám naposon kioldalazott de euro és chf naposon kezd túlvetté válni ft-hoz képest----tanulok és alakítom a kis stratégiám---meleg szobában monitorokat nézve és nagyon szeretve amit csinálok-pénzt keresni----szóval :GOTT SEI DANK DAFÜR !

#349613 fordgtshelby5000 Előzmény: #349578

Ahoi !

Kérjük meg matgab-ot-hogy adjon el eurot+++

Nem kevés-de csak a tőkém egy ötöde.A chf shortom korán zártam---ami nagyon érdekes-hogy lejöttünk majd 20-20 ft-t dollár és chf -ben érdemi korrekció nélkül.Tudom-hogy nincs túlvett piac és az indikátorok így meg úgy------------de ez nekem is érthetetlen.+ hét alatt mi lett más itt????szerintem semmi!A dollárom alapban van-pici-de kamatot is hozogat-túl nagy a happy-a tv-rádió is már ettől hangos.........amikor már a chf miatti kihalás fenyegetett mindenkit-fordultunk--eléggé drasztikusan---én ebben bízom-persze ez naívság tudom-----telocskámmal **** orbáncka-----az jobban fáj---ez a multiadós duma már elvetélt -azóta mindenki emelt -nem is keveset az árakban---én az euro-dollárt igenis levárom legalább 1.3450-re az már 200 környéki dollár---kiváncsi leszek,hogy mi miatt fog a lufi kipattanni?kinai ingatlan?kinai kamat emelés?Alkaida?Spanyol vagy olasz leminősítés?

Egy biztos-ez a 24%-os nyugdíjrész után nem járó öregségi nyugdíj BAROMSÁG----fizetsz és hol az elllenszolgáltatás-------nem hiszem,hogy belső lufi fog robbanni-de lassan 3 hónap up-érdemi korrekció nélkül-hát?Az exportnak sem jó a 270 alatti euró ---már majdnem 150k az árverezendő ingatlan---a társasági adó befizetés a felénél kisebb lesz---az majd 350 milliárd hiány-honnan lesz 250 milliárdos alap?Az önkormányzatok nagy része a halál szélén...érd és társai már kezdik bevezetni az ingatlan adókat-autóknál súlyadó emelést terveznek--jön az eho vissza ---lesz itt fityisz közutálat nemsokára-szerintem !

#349607 matgab Előzmény: #349578

pedig megírtam, hogy EUR-ba menekültem, onnan egyértelmű az, hogy mindenkinek a huf kell...