Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#349972 banyaiz Előzmény: #349970

Jött ma rossz magyar makró, Richter rossz hír, elég sokat is mentünk idén , estünk rá egyet.

Innen merre tovább? Vsz arra amerre Usa, ha ők a következő három hónapban minimális esésekkel felmásznak mondjuk 10%-ot index szinten akkor mi is megyünk, hacsak a forradalom nem dönti össze az egészet. Ha ők esnek egyet mi valószínű még nagyobbat esünk.

Ezeknek a bux szinteknek azért nem látom értelmét külföld nélkül mert tételezzük fel ma bezárt volna a hati 23.400-on a hati példádnál maradva eladási jel, viszont este Usa bezár plusz 5%-ban mert vminek nagyon megörülnek mi zárásunk után akkor holnap kinyitnánk kb 1000 pontos emelkedéssel. Szóval egy következmény tőzsde vagyunk, Usát lenne inkább ilyen szempontok szerint nézned vsz, és őket kereskedni többre mennél vele.

#349971 Hathor Előzmény: #349970

Tehat a hsz. a delutanh,egonos elliott folytatasa, arra irtam, hogy nala jovunk le A-ra,holnap akar B.lehet. Mivel ott vagyunk mint egy hete, igy nincs mit tenni ezen a szinten szamomra, B. utan jöhet C. pont, akkor kar most ugralni,mert B.pont nem megy feljebb a reggeli csucsnal,de ha meg felmegy B.re minek itt adnh? Kb. Ez

#349970 Hathor Előzmény: #349958

na az a helyzet, hogy pon en gondolkodom a chartjaimmal elore :) nem azt mondom, hogy egy fej vall volt ott, hanem szerintem ez lesz, erre szamitok. Aki meg leveszi a nagy hasznot az nem TAra, vagy nem csak TA-ra epit, hanem infot tud valamirol. Az latszik a piacon, hogy szep lehetsz, okos nem. Tegnap a longosok dorzsoltek a kezuket, ma shortosok. Gyorsan valto piaci folyamatok vannak. Beneztem egy ket forumra, senki nem tudja mi van merre megy a piac. TA is minden nap mast mutathat. Global kell, egy jo piacismeret, hogy tud mi miert van, de ehhez nelkulozhetetlen a TA. Idovel csipobol latod a chart menetelesen mi varhato. Senki nem tudja a tutit, elemzok ket verziot tesznek fel: amennyiben 23450 ala megy hati eladas, mondjuk 25k csucs folott vetel. En ezen tovabb megyek,perces gondolataimat taglalom. A hozzaszolasom arra utalt, hogy nem talalom a fonalat, de tudok siman egy kecskemeti fele elemzest csinalni, olyan szinteket latok.most telorol irok,igy elkuldom a hszt nehogy eltunjon

#349969 banyaiz Előzmény: #349959

Bezzeg amikor még nem ismerték Kósát , Szíjjártót egymaguk bedöntötték a piacot 1-2 napra a szövegükkel. Mióta megismerték őket már csak legyintenek rájuk. :)

Amúgy tényleg így van ahogy mondod, ha olyan a hangulat legkisebb hülyeségre zuhan minden, ha bika hangulat van akkor nehezebben.

Mondjuk egy ilyen kamatemelést Usában jelentenének be váratlanul olyan esés lenne robotok sem bírnák lekövetni. :)

#349968 BudFox Előzmény: #349966

igen....mintha bekötött szemmel mennének az autópályán a forgalommal szemben... Európa már a másik sávban, a jó sávban autózik..és kiabál át hogy Vigyázz : szembe mész a forgalommal...de ezek rá se hederítenek, csak ülnek bekötött szemmel...és tapossák a gázt...ez beteges :D

#349966 Euroman Előzmény: #349959

pedig kínát komolyabban kellene venni....7-ik emelkedő nap zsinórban, másfél hete csak emelkedik, és nem kicsit...ez beteges....legutóbb október-november fordulóján volt 6 emelkedő nap egymás után, aztán jöttek is szép minuszos napok utána...magunknak ezt nem kívántam, de az usa lerohadhatna a sárgaföldig....egyébként hiába figuráznak, már sem Ázsia, sem D-Amerika nem veszi be ezt a műemelkedést...Európa is csak mértékkel, nemcsak mi voltunk ma pirosban, bár kétségtelenül mi estünk a legtöbbet ....talán lassan mindenhol kifullad a lélegeztetőgép...

#349959 BudFox Előzmény: #349954

Azért bírom a piac viselkedését is :

"ma nem jött makroadat, tehát semmi nem álhatott az USA emelkedés útjába, csak a Kínai kamatemelés rázta meg kicsit a hangulatot délelőtt"

:-))) ha ha ha....szóval, máskor mindenki árgus szemekkel figyeli hogy mit lépne a MAo ce Tung -ék...de ma 30 perc alatt elmúlt minden félelem..semmi gond..pedig sokszor volt már olyan hogy kisebb hírekre is összeomlani látszott az egész nyugati tőzsde :-)

#349958 matgab Előzmény: #349951

Én nézegetem Hathor ábráit, értelmezgetem elemzéseit, de az az igazság, hogy azt látom -nemcsak Hathornál, hogy TA alapon utólag mindent kur.va jól el lehet magyarázni. :-)

Előre meg lehet ez egy A , B, vagy C pont is, de még omega is...:-)

Ettől szép a piac, hogy mindenki megpróbálja kiolvasni a kávézaccból a tutit, és a végén azok nyernek sokat, akiknek sok pénzük (milliárd USD) vagy legalább belső infójuk van...

#349957 BudFox Előzmény: #349951

Hát lehet hogy holnap kissé fentebb nyitunk ki mint ma...mert USA nem nagyon akarja beadni a kulcsot...masszívan 1 ponttal feljebb vannak mint amikor bezártunk (az SP).

nem mintha ez olyan sok lenne...

Viszont ha ma megint pluszban zárnak, annál nagyobb az esélye hogy a futures holnap egész nap minuszban tanyázik..és húzza lefelé a BUX -ot.

#349954 pepe01 Előzmény: #349947

Dehogy, szerintem ez a realitás.

Vettem Richter-t.

Próbálom tanulni a TA-t és erre a következtetésre jutottam.

Bár az arany áremelkedése és az olaj ár csökkenése óvatosságra int.

Tudod a második félévben már hajtani akarok a hónap fórumozója címre.

Majd Chart cunamit zúdítok rátok!

Sorry a tegezésért.

#349951 Hathor Előzmény: #349947

en megmondom a frankot, elvesztettem a fonalat. Lehet ma A.pontot csinaltunk, holnap B-t, ki tudja, akkor lesz meg C.ben menet le. Igazabol most 23k-n semleges, varni kell, akinek nincs.

#349944 pepe01 Előzmény: #349939

Ma egy nagybüfi kiszórt némi Richter rv-t, amire kicsit beparáztak a befektetők , ezért adták a Mol-t is.

Tegyük hozzá, hogy nem tört semmilyen támasz (Mol, OTP esetén) nem tört, holnap mehetünk fel réssel.

#349939 matgab Előzmény: #349938

azon gondolkodom, hogy miért esnek most a fejlődő piacok, ha az usa még mindig emelkedik?

Megint mi mutatjuk az irányt a világnak?

#349936 Amatoregy Előzmény: #349930

jó hogy be nem perelsz biztatási kárért..:DD

A halálkeresztet meg félre értetted. Amikor metszik akkor tartós további iránynak kellene jönnie.

A Ft ezzel szemben meg rendre visszafordult (akár long, akár short...)

#349934 lyonell Előzmény: #349930

Szóval tényleg annyira összeállna a kép egy shortra.

Bux fals,Euf/huf fals lehet.

Arany forduló 1380-ról ideális,7400 daxnál ideális.Olaj gyengélkedik,Eur/usd nem bír az 1.38-al és ha meginnt elnyöszörög odáűáig akár be is szakadhatna amilyen nyögvenyelős. Basszus Tökre hindenburgi izé lenne.

Megpróbálom.

#349930 lyonell Előzmény: #349921

Az a szép a piacban,minden nap változik a kép,én meg kapkodom a fejem.Most tanácstalan vagyok. Pénteken rám jött a para,tegnap úgytűnt no para.Most meg meginnt úgytűnik rotty.És pont össze is állna a kép ugye 7400-as dax,1380-as arany,bux fals kitöürés ezeken gondolkoztam pénteken.Asztán ma most meg miután reggel kiszálltam egész nap azon amit amator egy mondott a halálkeresztről,meg az 50 es metszi a 200-ast as forintnál akkor durva elmozdfulás jöhet,asztán meg azon ,hogy a richter letört,és akár 25-ezerig is lejöhetne,meg úgy zusammen az egész bedőlés dolgon ugye arany is 1380-ról jöhetne le tovább 1263-ig asztán egy pattanó után 1298-áról 1155-ig,és az olaj furcsa mostanában,összeségében most gondoltam arra ,hogy buxot m,egveszik,és fel,vagy megveszik meginnt és beadják onnan ahonnan a tegnapi csúcs avolt,vagy nem vfeszik meg egyátalán és irány dél. A richter miatt gondolom talán hogy nem veszik meg,mwert eléggé letört a szarva szegénynek.Szóval megpróbálom a daxot 7400-ról,vagy az aranyat 13810-ról shortra.