Re: nincs cím
lyonell Előzmény: #349921Az a szép a piacban,minden nap változik a kép,én meg kapkodom a fejem.Most tanácstalan vagyok. Pénteken rám jött a para,tegnap úgytűnt no para.Most meg meginnt úgytűnik rotty.És pont össze is állna a kép ugye 7400-as dax,1380-as arany,bux fals kitöürés ezeken gondolkoztam pénteken.Asztán ma most meg miután reggel kiszálltam egész nap azon amit amator egy mondott a halálkeresztről,meg az 50 es metszi a 200-ast as forintnál akkor durva elmozdfulás jöhet,asztán meg azon ,hogy a richter letört,és akár 25-ezerig is lejöhetne,meg úgy zusammen az egész bedőlés dolgon ugye arany is 1380-ról jöhetne le tovább 1263-ig asztán egy pattanó után 1298-áról 1155-ig,és az olaj furcsa mostanában,összeségében most gondoltam arra ,hogy buxot m,egveszik,és fel,vagy megveszik meginnt és beadják onnan ahonnan a tegnapi csúcs avolt,vagy nem vfeszik meg egyátalán és irány dél. A richter miatt gondolom talán hogy nem veszik meg,mwert eléggé letört a szarva szegénynek.Szóval megpróbálom a daxot 7400-ról,vagy az aranyat 13810-ról shortra.