Óvatosan talán meg lehet próbálkozni a gyűjtögetéssel, mert megvan azért az esélye, hogy kint még benézzen 7 euro környékére. Nem tudom, milyen hírre jutna el odáig, de a szép fordított fej-vállhoz még illene egy leszúrás. :)
2190
Óvatosan talán meg lehet próbálkozni a gyűjtögetéssel, mert megvan azért az esélye, hogy kint még benézzen 7 euro környékére. Nem tudom, milyen hírre jutna el odáig, de a szép fordított fej-vállhoz még illene egy leszúrás. :)
2190
Továbbra is valami ehhez hasonlót várok:
http://kepfeltoltes.hu/view/110209/orc_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nem kéne.
2160-2200 között akarom újra feltölteni a puttonyt, de ehhez a mutatványhoz a franciák is kellenek.
Az Elliot? Maradna még viszont a ford. fej-váll továbbra is.
Érdekes, hogy egy egy ajánlat van mind a vevő, mind az eladói oldalon...
Záróban megvettek itthon 4000db-ot.. kint meg 7000db-ot.. Jelent valamit szerintem!
Szvsz lassan lehet a tegnapi 5k-s pakkhoz hasonló vétel. 70 Ft-tal vagyunk lejjebb, mint kint.
Én sem voltam gép előtt reggel, pedig 2400 felett kidobtam volna néhány db-ot :) Azért az enyhe túlzás volt :) Na de sebaj, lesz ez még így se.
Ne zsibbadj, el fogja érni a céláradat. Kicsit túlpörgött a kinti árhoz képest, meg kéne pár napig pihennie és erőt kellene gyűjtenie a 11 euro körüli (májusi?) csapáshoz. :)
Na jah, de én nem dobtam, és reggel be akartam tenni, mert tudtam, hogy nem leszek gép előtt... most meg nézem oszt a céláramat nem hogy elérte, de túl is szaladt... most így hirtelen lezsibbadtam rendesen
Hasonló érzések kavarogtak bennem, miután tegnap 2300-on eldobtam a pakk egy részét.
Sebaj, nyerő a zsebben, hozzárakva az "Econet 2007 likvidálási alap"-hoz, aztán majd év végén visszaadom Balázs Csabáéknak ezt a sz@rt.
Mindjárt széjjel vágok valamit, mindjárt agyvérzést kapok, hogy ez mit művelt a reggel folyamán... :SSS
8 alá már nem kellene mennie,és lehetne egy szép zászló belőle........
Hetes bolinger fölsőre lennék kiváncsi,merre járhat most.....megtolta,az bizonyos..)))
Ebbe beleülni érdemes, amikor jó áron van és nem ugrálni, mert az nem sokat hoz. Ha viszont türelmes vagy, akkor sokat hozhat.
nekem sincs már; még 2100-nál eladtam (ezért indult meg :) ) azt a horribilis mennyiségemet nem fogtam rajta szinte 1 árva ft-ot sem, ki-be ugrálás egyszer nyerőben, majd kicsi bukóban sikerült. össze-vissza 300 ft nyereségem volt rajta :)))
Vélemény?
http://kepfeltoltes.hu/view/110208/orco_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jó kérdés, Zotya. Én mára némi korrekciót vártam volna, erre tovább ment. Passz, majd a nap végén talán már okosabbak leszünk.