Regisztráció Elfelejtett jelszó

Moto GP

Re: nincs cím

#370149 Ibiza Előzmény: #370147

az ilyen kis szarf@szú kis operatőr pontosan ezért nem kap meg egy ilyen nőt.. mert kiskaliber.. kispálya..és ez így is van rendjén.. mindenki azt kapja amit megérdemel.

#349791 kerikoma Előzmény: #349789

Ezért örülnék, ha nem hagyna ki egy szezont se, mert nagyon nehéz lehet a visszatérés.

Faubel sem tudott semmit mutatni a moto2-be, de a 125-be már annyi ügyes fiatal van, nehogy lealázzák....

#349789 Waszeitung Előzmény: #349785

Nagyon bízom benne hogy Talma nem kallódik el,csak ugye ha nincs mellette szponzor akkor nehéz bejutni akármelyik csapatba is,a tehetségét épeszű ember nem vonja kétségbe...jó lenne látni még versenyezni.

Kis érdekesség:Az a Faubel akit Talma legyőzött a vb címharc közben,idén újra 125ccm ben versenyez,ez lesz az uccsó év hogy 2T motorok mennek Moto Gp ben.Ide is bejön a 4T :(

#305229 Waszeitung Előzmény: #305228

Elég szépen átdobta a motort,de inkább a dobogóra tartva legyen kiskabát mint versenyen nagy zakó! :D

Grat Talma a dobogóhoz!

#304954 kerikoma Előzmény: #304878

Végre Talma tudta magát hozni és a technika is kitartott... és nem úgy jutott előrébb, hogy előtte sorba kiestek, szépet küzdött.... hajrá:)

#298911 Ricsi Előzmény: #298910

Nekem nincs magyarországon bankszámlám, így ebből ki vagyok zárva :)

a netem most is rádiós net, rengeteg előnnyel, nem mennék át nagy szolgáltatóhoz.

#298910 banyaiz Előzmény: #298904

nálunk is 2900 csekken, viszont ha bankszámládról emelik le akkor csak 2700. Meg vagyok vele én is elégedve. Még jobb lenne kábelen, akkor a netet is náluk fizetném elő, elég akciós az is, na meg nem lennének ezek az adáskimaradások.

#298904 Ricsi Előzmény: #298900

Most már olasz focit is nyomnak, meg BL-t is, nekem is megéri a 2 900, mert nálunk annyi. Mást meg nem is nagyon nézek sporton kívül, csak még tudományos adókat, abból is nagy a választékuk.