Gondoltam, beállok, hátha elad zárásig 100 db-ot egyesével. :)
Gondoltam, beállok, hátha elad zárásig 100 db-ot egyesével. :)
Valaki nagyon termeli a brokiknak a jutalékot ezekkel az 1 db-os eladásokkal. :D
Valahol az első 20 hozzászólásban ott a chartom,nézd vissza,én már lusta vagyok...
A gond az hogy 400 alatt csak akkor kapunk ha valaki megunja.Valahogy nemigazán akarják adni...
Hát, igen. Az 500 felett beszállóknak az alkalmi vétel volt. A medve meg kicsit előjöhetne már vaklármát kelteni. :)
majd ha kiéheztek az 500körüli beszállók és dobni kezdik, mert a maci betörte az ajtót :)))
Itt is megy az ámítás... pfff kemény 170e-el +6,3%on zárt. Kezd az érdektelenségbe fulladni... :)))
310-nél már simán megérné. 350 jelenleg még necces lehet, de nincs kizárva, hogy az megfogja.
Ha venném én is 350 környékén vennék, ha alatta zárna, akkor 310 környékén gyűjteném még.
350 talan nem rossz bazis... Ott lehet, mernek venni belole kicsit. Vagy ma also limiten.
Pf-en nem akarják elhinni nekem :)
Szerintem a 75ezer db-os 266Ft-on átkötős húzta, aztán kiszórták 500 felett..
Novemberi hír után, két hónapig szinte semmi nem történt, aztán jan. 14-én meg átkötés.. Gyanús!
Az tuti, tech alapon ez többszörösen meg van pecsételve. A fej váll ábrát direkt nem rajzoltam bele. :)))