Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hónap fórumozója

Re: Hónap fórumozója

#349646 Hathor Előzmény: #349639

Ja és örülök,hogy sikerült még pár emberből kicsikarnom meglátásokat, chartokat.

Gondolok itt: Rozsdáskilincsre, ang3lt, wizes, tegnap már amatoregy is chartolt egyet a jövő képre, meg volt még egy két hsz.még.

Wasitól várnék képeket még, Hibaz háttérbe vonult sajna, havonta kétszer megjelenik.

Szóval rajta mindenki!

#349639 Hathor Előzmény: #349634

Nem fogom mindenkinek külön megköszönni, de köszi még egyszer mindenkinek!

Nem sajnálom senki elől a chartjaimat, nem is mondom,hogy ez lesz, én azokat nézem, figyelem, aki lát benne fantáziát lép benne, semmit nem lehet tudni előre, ma már több hír a kiszállásról szól, jósok vészről beszélnek, feltörekvő piacokról való kiszállást stb..

közbe fehér gyertyákat nyomunk fel sorba.

Továbbra is jelzem, nem igazán a ma érdekel, nekem 10-20éves befektetés is belefér, így az is belefér, ha 10év múlva kezdek el keresni a piacon, addig meg tanulni kell az összefüggéseket, és értelmezni a chartokat.

További Yo kereskedést mindenkinek!

#349634 Waszeitung Előzmény: #349611

Teljesen jogos,értékesek a hozzászólásai és a meglátásai,külön köszönet hati topikban tevékenykedésért :D Grat Hathor!

#349633 Amatoregy Előzmény: #349632

Gratulálok Hathor!

Tényleg jók az elemzések. Ha meg nem vagy poziban, akkor 99,8 %-os (cca +/- 50 ponton belül eléri az árakat...)

Csak így tovább....

#349631 hosszhuszár Előzmény: #349611

Sziasztok, szia.

Megérdemli, tényleg.

De Én csak a 18.-i találkozón adnám át, mivel még nem volt találkozón, sajnos, és aki ennyit tesz az oldalért, igazán eljöhetne.......

Én hozom viszem...))), ha kell!

Hónap fórumozója

#349611 Kissherceg

Az első díjazott vagyis 2011. január hónap fórumosa Hathor lett. Az okok: második legtöbb fórumhozzászólás, naponta több elemzés. Bár nem tette ki blogként, de úgy gondolom, hogy Ő tette a legtöbbet a fórum tartalomért január hónapban. A pezsgőt pedig megbeszélem vele, hogy mik közül választhat. Gratulálok és köszönöm munkádat!

← Újabb hozzászólások 181 - 195 / 195