Gratulálok én is. További sikeres tevékenységet!
Gratulálok én is. További sikeres tevékenységet!
Ja és örülök,hogy sikerült még pár emberből kicsikarnom meglátásokat, chartokat.
Gondolok itt: Rozsdáskilincsre, ang3lt, wizes, tegnap már amatoregy is chartolt egyet a jövő képre, meg volt még egy két hsz.még.
Wasitól várnék képeket még, Hibaz háttérbe vonult sajna, havonta kétszer megjelenik.
Szóval rajta mindenki!
Nem fogom mindenkinek külön megköszönni, de köszi még egyszer mindenkinek!
Nem sajnálom senki elől a chartjaimat, nem is mondom,hogy ez lesz, én azokat nézem, figyelem, aki lát benne fantáziát lép benne, semmit nem lehet tudni előre, ma már több hír a kiszállásról szól, jósok vészről beszélnek, feltörekvő piacokról való kiszállást stb..
közbe fehér gyertyákat nyomunk fel sorba.
Továbbra is jelzem, nem igazán a ma érdekel, nekem 10-20éves befektetés is belefér, így az is belefér, ha 10év múlva kezdek el keresni a piacon, addig meg tanulni kell az összefüggéseket, és értelmezni a chartokat.
További Yo kereskedést mindenkinek!
Akkor meg is beszéltük,ott leszel!
punk-tum...))
Józsi,
még az sem kizárt, hogy ott leszek ,-)
megbeszéljük majd
Teljesen jogos,értékesek a hozzászólásai és a meglátásai,külön köszönet hati topikban tevékenykedésért :D Grat Hathor!
Gratulálok Hathor!
Tényleg jók az elemzések. Ha meg nem vagy poziban, akkor 99,8 %-os (cca +/- 50 ponton belül eléri az árakat...)
Csak így tovább....
Hoppá..
szóhoz sem jutok!
Köszi főnök, köszi srácok!
Sziasztok, szia.
Megérdemli, tényleg.
De Én csak a 18.-i találkozón adnám át, mivel még nem volt találkozón, sajnos, és aki ennyit tesz az oldalért, igazán eljöhetne.......
Én hozom viszem...))), ha kell!
:))
A pezsgőre ment a srác azért volt ilyen aktív:))
Ez szép volt Herceg. Sanyi megérdemli.
Az első díjazott vagyis 2011. január hónap fórumosa Hathor lett. Az okok: második legtöbb fórumhozzászólás, naponta több elemzés. Bár nem tette ki blogként, de úgy gondolom, hogy Ő tette a legtöbbet a fórum tartalomért január hónapban. A pezsgőt pedig megbeszélem vele, hogy mik közül választhat. Gratulálok és köszönöm munkádat!