jójó:)lesz
soxor utólag látom, hogy ezt a hatis chartot miért is nem nyitottam ma ki, vagy azt??
na mindegy, holnapra hátha jó lesz.
Így van..
ha megnézed, akkor az alakzat a 0pont elhagyásával lehet elérhető, tehát 26Ks csúcs fölött kb.
Csináltam holnapra magamnak egy hati chartot óráson.
Mit látok? Túlvett indikátorok, amik valszeg holnap lefordulnak. Cél érték 24.450holnapra nálam, majd le. Ezt figyelem.
hát igen....mondjuk az én apám tényleg professzor, így aztán el tudom képzelni a színvonalbeli különbséget....nekem a Fülig Jimmyzés, köpködés és más primitívségek voltak ellenszenvesek....aztán a tv-ben láttam a közönséget is...falusi majális színvonal.
jaj Istenem, a nyugat...ezek szerint a csehek és a lengyelek tudják, hogy ők kelet, az orosszal együtt tartottak, de azért a bolgárok hatalmas betlijét (-3,99 %) nem utánozták le...hiába hungary az már nyugat...hogy stílszerű legyek West-Balkan...
A legfontosabb infó szvsz a megbizhatóság: közepes
tehát vagy jön vagy nem:D
ez tuti nem jó alakzat 9500-25550ig -15000menne még fel?35500ig???
http://postimage.org/image/fdlan77o/
bár ez is ide mutat
Egyszóval: profi volt:D Tudod Euroman cimbi a pógárok többsége nemtúl magas iskolátzotságu. Igyhát Viktor kénytelen érthetően beszélni:D Tarthatot volna magasröptü beszédet is de akkor csak a profeszorok érthettékvolna mit is mond a vezér. Professzorbúl meg nincs olyan sok hogy választást lehetne nyerni velük:D
Na az nekem se tetszet basztatja a spekulánsokat! Elvégre a spekulások tartják életben a gazdaság egyrészét. Inkább betudom ezt is a populizmusnak.
igen, reggel írtam, hogy a mai napot nem várom itthon pluszban, így meglepett engem is, de nyugat erős volt, így nem volt mit tenni, pedig lekonyultunk 24.100ra reggel.
Csináltam egy chartot a tankönyv képpel mellé.
http://postimage.org/image/1zi546tac/
http://postimage.org/image/1zif1ew90/
kb. ilyesmi gondolatokkal jött ki az a célár, mondjuk én a 161.8as fibot vettem.
Na persze ez elég optimista, én sem hiszem el, de ha 28K körül járunk, nem árt számolni vele. Ellenben még itt az előző képemen, a mai képemen a 61.8as, csúcsok megfogását várom.
azért az érdekes, hogy egy ilyen napon lengyel és cseh is mínuszban zárt....orosz a végére egy gyenge pluszt kiizzadt, de after marketban az usa begőzölés ellenére nulla közeli minuszban zárt....sőt Argentina és Chile is folyamatos korrekció mellett tavaly augusztusi szintre csúszott vissza
ezt nem tudom kommentálni....mai beszéd megint Marosán-Kádár színvonalú, populista, helyenként enyhén primitív maszlag volt....nagyjából a várt színvonal...rózsaszín szemüveg vagy 2gr anyag kell, hogy ettől elszálljunk...
Én is olcsóbb árfolyamot szeretnék, de oda már eljutottam, hogy nem erőltetem a kívánságomat a piacra. Valójában nem sok embernek van fogalma merre az arra, így menni kell az árral, itthon elég nehéz volt a tavalyi évben, mert fel le hullámzás ment, nem volt hosszabb határozott irány úgy mint nyugaton, hogy feldobok egy trendvonalat és abban megy két éve majdnem az árfolyam fel.
Ez jutott nekünk, így nehéz bármit is elhinni.
A reálgazdaság rossz, kérdés a jövőbe vetetett bizalom.
---------------------
Holnap reggel 9.00kor hazai ipari megrendelések adata.
Itthon ipari termelési és államháztartási adatokra, külföldön főleg német gazdasági indikátorokra lesz érdemes figyelni kedden. A szakértők szerint a magyar ipari termelésről meglepetést keltően erős számok érkezhetnek.
Hároméves csúcson az európai befektetői hangulat
HDélelőtt az ÁKK háromhónapos diszkont kincstárjegyeket kínál föl értékesítésre 45 milliárd forint értékben; a legutóbbi, hasonló futamidejű aukción 5,94 százalékos hozam alakult ki.
A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) délután öt órakor gyorstájékoztatón ismerteti az államháztartás januári helyzetét.
Már a reggeli órákban fontos eurózónás számok kerülhetnek nyilvánosságra. Reggel hatkor decemberi német kiskereskedelmi forgalmi adatokat publikálnak, havi összevetésben a novemberi 2,4 százalékos csökkenés 1,7 százalékos bővülésre válthatott a várakozások szerint.
Délben a decemberi német ipari termelés szezonálisan kiigazított adatait ismerhetjük meg; a novemberi 0,7 százalékos visszaesést követően most 0,2 százalékos bővülés várható az elemzői konszenzus szerint havi összevetésben. Éves szinten 11,1 százalékról 11,5 százalékra gyorsulhatott a növekedés üteme.
Az Egyesült Államokban kevésbé fontos számok megjelenésére lehet számítani. Így például fél kettőkor az NFIB januári kkv-s bizalmi indexe érkezik, de a nap folyamán később a Federal Reserve részéről több jegybankár is beszél majd.
Írja a napi.hu
ok, én hiszek Neked diagram nélkül is....de én inkább jelentős visszaesésre szavaznék, diagram nélkül, saját megérzésre....mondjuk egy olyan 2006 májusi helyénvaló lenne...
36K?????....nagyon rosszul hangzik....számomra elképzelhetetlen...biztos így van, ha Te mondod, mert jók a diagramjaid....de az már a valóságnak olyan megcsúfolása lenne, ami minden tankönyvi példán túl megy
Vételeid?
Akkor csak hoztál be zsetont? egy hete azt mondtad nem játszol itthon, max egy darabot tudsz venni szintenként.
Én ebben továbbra sem látok fordított fej-vállat.
El tudok képzelni továbbra is egy nagy elliott második hullámot, vagy egy zászló, árboc célárat, mondjuk az kb. megfelel a fordított fej-váll célértékével, de ezt nem tudom annak nevezni. 36K a célára az első nagy menetnek szerintem akkor.