Re: nincs cím
Hathor Előzmény: #349575Én is olcsóbb árfolyamot szeretnék, de oda már eljutottam, hogy nem erőltetem a kívánságomat a piacra. Valójában nem sok embernek van fogalma merre az arra, így menni kell az árral, itthon elég nehéz volt a tavalyi évben, mert fel le hullámzás ment, nem volt hosszabb határozott irány úgy mint nyugaton, hogy feldobok egy trendvonalat és abban megy két éve majdnem az árfolyam fel.
Ez jutott nekünk, így nehéz bármit is elhinni.
A reálgazdaság rossz, kérdés a jövőbe vetetett bizalom.
---------------------
Holnap reggel 9.00kor hazai ipari megrendelések adata.
Itthon ipari termelési és államháztartási adatokra, külföldön főleg német gazdasági indikátorokra lesz érdemes figyelni kedden. A szakértők szerint a magyar ipari termelésről meglepetést keltően erős számok érkezhetnek.
Hároméves csúcson az európai befektetői hangulat
HDélelőtt az ÁKK háromhónapos diszkont kincstárjegyeket kínál föl értékesítésre 45 milliárd forint értékben; a legutóbbi, hasonló futamidejű aukción 5,94 százalékos hozam alakult ki.
A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) délután öt órakor gyorstájékoztatón ismerteti az államháztartás januári helyzetét.
Már a reggeli órákban fontos eurózónás számok kerülhetnek nyilvánosságra. Reggel hatkor decemberi német kiskereskedelmi forgalmi adatokat publikálnak, havi összevetésben a novemberi 2,4 százalékos csökkenés 1,7 százalékos bővülésre válthatott a várakozások szerint.
Délben a decemberi német ipari termelés szezonálisan kiigazított adatait ismerhetjük meg; a novemberi 0,7 százalékos visszaesést követően most 0,2 százalékos bővülés várható az elemzői konszenzus szerint havi összevetésben. Éves szinten 11,1 százalékról 11,5 százalékra gyorsulhatott a növekedés üteme.
Az Egyesült Államokban kevésbé fontos számok megjelenésére lehet számítani. Így például fél kettőkor az NFIB januári kkv-s bizalmi indexe érkezik, de a nap folyamán később a Federal Reserve részéről több jegybankár is beszél majd.
Írja a napi.hu