Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: Honda variációk

#349497 Amatoregy Előzmény: #349448

akkor nem cserélek. Hasonló paraméterekkel (ami a képen látszik + gyerekek száma) itthon is van... :DD

Szép motyor...

#349448 KawaBazsy Előzmény: #349444

Mindenki a csajt nézegeti, az eladó húga az. Amúgy 2 gyerekes anyuka. :-) El is határoztam, h képsorozatot kezdek a Vifferen "szexi 2 gyerekes anyukák a motoron" címmel. Az első a húgom lesz, a második az unokahúgom. Majd keresek további jelentkezőket is. :-)

#349436 KawaBazsy Előzmény: #349413

400 pénzben egyeztünk meg, annyit megér friss szervizzel, kulcsrakészen az említett extrákkal nekem. Ilyen olcsón már rég vettem motort, a mostani verzióra fentem a fogam milla körül, vagy kicsit felett, de az se tud többet, jó lesz ez. Egy szerzonra, mint a többi.. :-)

Képem csak egy van, minnyá felteszem vhova.

#349413 Waszeitung Előzmény: #349407

Tavaly előtt volt szerencsém próbálni új 1000RR-t hátööö,nem fehér embernek való,290 ig húztam neki,de volt benne még kraft,ezeket a vasakat nem is engedném közútra,kb tízszer annyi potenciál van benne mint amit ki lehetne használni..

Viferrel jól jársz 100e feletti km -eket mennek velük ha kraban vannak tartva,fogaskerekes vezérlés,örök élet meg egy nap,már csak ingyenbenya kell hozzá :D Mennyiért vesztegetik ha publikus?Képet majd tolj róla..

#349407 KawaBazsy Előzmény: #342065

Nem, mert lusta voltam lemenni megnézni. :-) Viszont beesett egy ismerős eladó motorja, mert vett egy 1000-es Fireblade-t. Sz'al a gép az Honda VFR 750, Rc36-os sorozat, aki ismeri. Masszív, szép hangú (V4), s olcsó (nem mai darab), de strapabíró, s tartós. Pont jó lesz, mert így kevesebb pénzem áll motorban, van rajta hátsó doboz meg sportdob (motorban nekem ezek az extrák kellenek), s a benzintyúkom tanulhat rajta motorozni. Az első nagyobb bevetése a Saint Tropez-i motoros tali lesz május 12-15-én, aki gondolja, jöhet. :-)

Re: nincs cím

#340380 KawaBazsy Előzmény: #340246

Köszi, télleg rendes vagy, de ezért igazán ne fáradj. A robi csak tavasztól kell, de - gondolom -most jók az árak, ezért most nézelődöm. Sztem megnézem, h a Kangoo első ülése kijön e normálisan, s ha igen, akkor azzal mék. Az csak 6-ot eszik, úgyhogy a potya út is olcsóbb mint a Saabbal..

#340346 Csokigyáros Előzmény: #340260

nálam ez jött be... :)

másnap megyek, ha tetszik ennyi kp. jó, vagy nem?

ha már ott alkudozok, akkor mivel megyek, milyen ruhában, stb...

előre megegyezni, ha műszakilag, esztétikailag olyan, mint amilyet megbeszéltünk akkor viszem, ha nem akkor marad...

így vettem eddig minden kocsimat, motoromat, stb...lehet szerencsés vagyok :)

#340260 kerikoma Előzmény: #340245

Nagyon ki vagy tanulva:-))

Előre nem lehet alkudni, csak ha látod és még ki is próbáltad a járgányt.... szvsz...

szerk: amúgy több helyen voltam, de mégis amelyik a legjobban tetszett, ott nem tudtam alkudni a futó miatt, és mivel tetszett és mégegyszer nem akartam visszamenni, hát meg is vettem.....

#340246 Ricsi Előzmény: #340032

Én elviszlek, ha utána te hazahozod lábon. Akár még cserélhetünk is. Néha én megyek a tieddel, és te a BMW-vel :D:D:D

De komolyan, elviszlek autóval, és ha nagyon fázol, hozom én a mopedet.