Én aszt vettem észre hosszú távon,4óráson,havin,ennél 100% működik a ta.
Én aszt vettem észre hosszú távon,4óráson,havin,ennél 100% működik a ta.
tört mi tört?
ennél felejtsd el a ta-t. Simor megbotlik a lécsőn és 10 FT-ot gyengül.. :D
jó de eur/huf tört lefelé,kori kell 261,500 körülről,.
Én nagyon bízom a sok bikás komment ellenére is egy kis korrekcióban -tudom a remény a gyilkos és ő hal meg utoljára és a fed is bírja még -hétvégén is nyomtatnak-meglátjuk.
261,580 az euró következő szintje,onnan pattanhat,268-ig
Akkor drukkoljunk együtt -long az mindig saját tőke nálam-a short meg határidős kötés-én azért bízom még egy szép felkörben-szinte csak bullos kommentek jönnek-egy hónapj 225-ös chf-nél meg ki akart halni minden----nem semmi ez a szélsőség!
Mert te merre laksz?
Majd meg irom, hogy miért kérdezem..
azt számolgattam, hogy mielőtt lenéz, előtte még vissza korrigál 50-61,8%-ot (1.37 környékére) és utána következne a teljes eddigi emelkedés (1.2873-1.3857) 50-61,8% os korrekciója. Elvileg (szerintem) az első "A" hullám ötös szerkezetű impulse volt, tehát most egy hármasnak fel kellene vinni az említett 1.37 körüli szintre... vagy rosszul gondolom és az "A" hullám még nem is ért véget? Itt a chartom:
link
én is ezt számoltam ki....tudom konkurencia de portfolion a forextraderes topic......tehát az euro/dollárnak 1.34 alá kellene nem is olyan sokára mennie......meglátjuk.
Egy biztos-ha lesz még egyszer a szemem előtt a stohastic majdnem 2-remélem gép előtt leszek és full tőke belemegy dollárkába!
Amatöregy Neked még jövök egy úttal-ha megyek Pestfelé előtte priviben jelzem !
én meg elaludtam. Anno a komplett forex számát 270-en fordítottam huf-ról eur-ra, 280-on meg elfelejtettem vissza. Na mindegy...
én a chf-et szerencsére múlt héten ath közeli állapotban váltottam usd-re...eur-om sincs sok, viszont usd-ból rengeteg....10 ft emelkedés már nekem jó lenne...
Most egy hajóban evezünk de TA szerint fordulnia kéne...lehet,hogy az én értelmezésem rossz-de amikor a dollár/huf stoh.2 alatt volt....hát???????????????és persze pont akkor nem voltam gép közelében 3 órát.Remélem jól értelmezem és valóban minima a 10-10 ft-ot vissza kellene adnia!szvsz.
Szép napot !
Jönnek egyre másra a 200 alatti chf szinteket jelző " jóslatok"---tehát lesz előbb 220,mint 180-amikor 220-t elérte már mindenki 230-240-ről beszélt , hiteles elemzők és közgazdák vannak Magyarországon-látszik-a dollár jelentősebb korrekció nélkül lejött 216-ról 195 alá--chf 225-ről 205-re-ha csak a minimális korrekciót várom el az legalább 10-10ft felfelé-főleg ha a dollár meg euróval lemegy 1.31-lörnyékére-amerre megindult az 1.3842-es ellenállásról.
Fundásan becsödölő falvak -városok mellett meg ugye egyértelműen megalapozott!!!
A nagyok majd eldöntik meddig húzzák le és fel-de lassan itt lenne az ideje egy kis északi iránynak is-szvsz!
ja....sajnos....ma reggel olvastam, valaki már 160-as chf-et vízionál...vicces
csak egy pénznyomdát kéne végre építenünk :)
A hírhez: igazából már sokszor meglebegtették, és konkrétan azt is említette M és O hogy az évtized végéig nem realitás.
Hétfőn az eurusd a hír hallatán meg sem áll ath-ig :) "Hál'Istennek a magyarok nem csatlakoznak az eurózónához. Megmenekül az EU!" :)
Persze mindenki tolongani fog, hogy itt fektessen be :) és mi adunk kölcsönt Japánnak is
Meglátjátok, eljön az az idő, amikor 270 euróért, 200 dollárért adnak majd egy magyar forintot. :D
Az még fel se merült bennetek, hogy a Ft első lépésben kiszorítja az eurot, majd a dollárt végül a juant?
Mert mindig csak a jövő hetet nézitek. :D