nehéz ügy és nehéz dolgod lesz.......
egyszerűen a használtauto piac egy trágya....ez tuti...
rohadt nehéz eladni is......és venni is...
nehéz ügy és nehéz dolgod lesz.......
egyszerűen a használtauto piac egy trágya....ez tuti...
rohadt nehéz eladni is......és venni is...
Hm, mintha azt írtad volna, a nejed autójának a motorját mosnád le......
először autót kellene találni. De hát olyan ez mint a bikini. Kevés km-t mutat az óra, aztán mikor körbe nézed....
:D
JA, el is felejtettem, írtam neked mailt, az lakatosoddal kapcsolatban, az ajtó alját kellett, volna megcsinálni, de már megoldottam, köszönöm!
:DD.
elillan az gyorsan, a tankból is hamar elfogy...)))
Csak utána nem indítsd el, amíg biztosan le nem párolgott mindenhonnan :D:D:D
A legjobb ha benzinnel mosod le a motort.
Az oldja az olajat, és a rásült koszt, a legjobban....
német RTL híradó már küldött a kórházhoz, Pietra Liguria-ba tudósítót....20 óra körül ér véget a műtét, akkor derül ki, megmarad-e a keze...
Térkövön ne moss motort embőőőr...
Tiszta olaj lesz, utána meg azt is takaríthatod....
Autós boltokba lehet kapni, én legutóbb valami narancssárga színűt vettem, tökéletesen tisztított.....
A nevét nem tudom,,,,,
Ha magas nyomású, a tisztítószer felvitele előtt mosd le a nagyja koszt, utána vidd rá a tisztítószert...
Kár érte ügyes gyerek!Egy hónap és rajt ebből nem épül fel időbe :(
nagynyomású mosóm van. Elvileg hidegvizes, de 60 fokot is bir. (Rá is tudom kötni melegvízre)
Mik ezek a hatékonyabb tisztítószerek? Térkövön nyugodtan leverethetem, vagy utána azt is cserélni kell?
:D
Szia.
Hosszú nyelű ecset, és alaposan beáztatni, Bazsy jól írta, bricéciol, de vannak már hatékonyabb tisztító szerek is, spray formájában.
Befúj, vár, lemos, de lehetőleg nagynyomású mosóval...
A kárpitot én géppel tisztítottam..
3e ft/ nap, ha jól emlékszem, tisztítószerrel.....
Dörzsölgetheted, akármivel, akkor sem lesz jó, és a beledörzsölt nedvesség ott marad, ami ilyenkor nehezen szárad ki......
Gyerekek ellen bőrkárpit, épp tudok egy szép Saab-ot. :-)
Olajsár ellen meg brigéciol. Beecseteled, majd nagynyomásúval lemosod.
Nézegetem itt a napsütésben a feleségem autóját.
Ráférne egy kis kárpittisztítás a gyerekek miatt. (Mivel ráérek megcsinálnám magam.)
Milyen szereket tanácsoltok, (wanish, vagy valami más?)
Hosszhuszár,
az olajsarat és más szennyeződéseket hogyan távolítod el, ha nem tudod kiszedni az alkatrészeket?
Nem, sok ember van, aki nem akar az eladással törődni, utálja, h sok majom lefikázza a kocsiját h olcsóbban juthasson hozzá, v csak nincs ideje. Nomost ezek hivatásosra (kereskedő) bízzák, tkp ez teljesen természetes, s jól működő dolog nyugat felé. Angliában pl sokkal szívesebben vásárolok kereskedőtől, mert ott biztos minden úgy van, ahogy hirdetik, s nem b.nak át. Itthon ugye fordított a helyzet. Szerencsére azon kategóriák tulajdonosai, akiket én keresek általában - hozzám hasonlóan - autó****k, s nem bízzák a gépet kereskedőre. :-)