Lesem. :)
Átmehetne rajta.
no mi lesz?...neki mehetne a 850-nek...)
"Ebből még bármi lehet, a pénteki mozgás mindenesetre nem túl biztató. A technikai indikátorok akár egy lefelé mozgást sem zárnak ki, a hangulat azonban továbbra is pozitív. Amíg a 38,2 %-os Fibo-szint felett az árfolyam, a felfelé irány lehetőségét sem szabad elvetni, de most a kivárás lehet a legjobb taktika.
Támasz: 822 Ft (MA 50), 830 Ft (Fibo 38,2 %) | Ellenállás: 836 Ft (MA 21), 850 Ft"
Ez szomorú. De ezt eddig is tudtuk. :S
Ez engem nem vigasztal.
Egyébként mér nem ugrik meg a rába?
Csupa jó hír, vagy ezeket szerinted már beárazták?
sokan vannak így..
szerintem idén nagyon valószínű
Én sem.
Én meg birka, beragadtam 920-on.
Lehetlesz még annyi? :)
:)
kifejtenéd bővebben...én nem vagyok elég okos....
De jó is az okosoknak!
Ha ilyen egyszerű volna!
Veszünk olcsón aztán eladjuk, duzzogva, drárgán.
Áh, tegnap beálltam 820-ra.
Ma nem voltam, hagyhattam volna bent a megbízást. Forintoztam volna egy jót :)
Na, nemrég meg hirtelen előkerült egy jótékonykodó 3k-val, akinek odaadhatja bárki 835-ért a papírt. Ki fogják töretni szvsz jövő héten vagy még ma, de a ****ök egy leszúrás keretében kistoppoltak pár embert, engem is.
F.sza, 838.
Csak 832-nél van 820.
Ha kitör, vissza szállok, addig csak mozi.
na ez az....ezt látom én is....és fogalmam sincs, mi lesz...
inkább kitörés után kellett volna venni, persze ez mindig igaz
Nem mintha, ez piaci volt a javából. 816 volt a legjobb vételi ajánlat utána egy ideig.
Bezzeg most már 832-n megy a pakk átadás, rohadjanak meg. Szvsz üzenet jellege lehetett ennek a bedobásnak. Utána egyből beálltak alá.
Ez most nem a szokásos unalmas péntek.
Nem vagyok biztos benne, de mintha piacit nyomtak volna és ez nem nagyon tetszik.
Szerk: Ha elesik a 827 akkor az már ellenállásnak fog kinézni oszt irány ismét 800... :S