csáje... Ne humorizáljál.. :)
csáje... Ne humorizáljál.. :)
zárjam ma 9500 körül a shortjaimat ? :o)
ha valaki ért makihoz, mondja már meg mit csinál épp, mert nem vágom, hogy most beöntik mindjárt, vagy veszik éppen ? :o)))
tudom, nem is kérnélek ilyenre, azért is írtam lesz ilyen funkció. :) Elemzés nélkül vagyok, mert munkahelyen mégsem kéne, illetve mobil net szarakodik. Ezért se ugrálgatok annyira, bár stoppokat belehett volna tenni... Megyek haza megnézem mi a helyzet:) KT iszony alacsony volt ma...
blog szinten maradok DLPH-nál ;)
képen csak a megerősítést akartam megmutatni mert a második óra fehér azóta meg oldalazunk. De nem játszom meg a felfelé köröket lefelé sokkal biztonságosabb egyelőre.
egyelőre még nem, csak blogot tudsz csinálni és úgy képet beszúrni. Majd lesz olyan funkciói is, de videot betudsz:)) lásd zene topik
szét van mar csapva óráson ott gyógyul a dolog 300-400 pont van felfele és ma szerintem +ban zárunk buxilag :)
lehet itt képet beszúrni?
nem lett megerősítve...
részvény fedezetek repülnek kifele, ahogy illik :(
Spekipapírok kiütve télleg,de rába is ? :(
Speki jól teszed, azért megint volt pár áttételes, nézd kis papírokat...
szep hamer az elso ora az evben a legnagyobb oras forgalommal, ij shortot itt mar ne, longot meg kalandvagyoknak :) emelkedeet kell majd adni de meg az odebb van. reszemrol figyeles
szép tételek vannak hatiban-
Az se rossz,de az mikor is tartozott hozzánk? :D
Jóéjt,de télleg!
Atlanti óceán? :D:D
Tengerlátogatás vagy disszidálás?:D
De szép is lenne magyar tenger partján élni....(Balaton nem ér)
úgy úgy :)
Hazánkban szinte az összes pártban van nem is kevés olyan személy amely kapcsolatba hozható a nemzetközi pénzügyi háttérhatalommal,így szinte megeggyezik a pénzügyi program akármelyik pártról is legyen szó,ezekben a kérdésekben nagy az egyetértés.....
/Drábiktól/
Bakker rájöttem a megoldásra,teljes tőkével fullshort,nem tűnik kockázatosnak.... :(