Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
Annyira nem ismerlek, de itt korrekt vagy, miért ne vonatkozna rád is? Sok embert ismerek személyesen, Hathorral sokat dumáltam, tudja, nem akarom én bántani. És meg is magyarázta, mit miért tett. Én már mondtam ugyan neki, nézze meg a 4 blue-t, azok is támogatják-e az elképzelését, de azt nem fogadja meg.
Tudom ugyanaz a szitu, de leszorító fölött vagyunk és 23K szint fölött, 200napos fölött, 200órás, 50, 100MA fölött. Hetes gyertya is pattant 50MA-ról, és ha kitörünk mehetünk egy adagot, fölötte megint azért nem veszünk hátha álkitörés, és a rajzaim ezt mutatják.
A pakkom meg a fele a régieknek.
Amúgy meg elcseszett egy piac ez a mienk..
OTPt vissza kell fogni, bux meg leragad a többi komponens miatt
Ja és 24K fölött maradva bővítek még, akkor nem 200as a sáv
Itt az egyenes nyakvonalas fordított fej-váll pirossal, lilával egy árbóc szerű, de lényeg a háromszög a végén, de még egy emelkedő háromszög is lehet, amit valszeg a nagyok észrevettek, és belerakták este a 400K-t vételre.
egyetértek. a bux a 23100-200-as zónán eddig nm nagyon tudott átlépni, ha ez megtörténik, akkor lehet longolni, a sáv miatt most inkább adni kéne. de mivel tapadunk az ellenállási zónára, az emelkedésre nagyobb esélyt látok. így továbbra is no pozi :)
Én nem értek ábrákhoz, nem értek célárakhoz, semmihez. Csak olvasgatom Egont és Kecskemétit. Mintkettő 23 950-re teszi a bux ellenállását. Szerintem (persze szigorúan SZERINTEM) ezek nem hülye emberek, láttak már sok mindent, jól számolnak.
Ha pedig igazuk van, akkor a 800-as vétellel már el is értétek a célárat. Szerintem a logikus lépés az lenne, hogy 900 fölöttről adni, és venni pedig 24K fölött érdemes. Akkor is veszélyes, mert lehet fals kitörés, de a mostani vételeket én komolyan nem értem. Számomra olyan, mintha tennétek a kaszinóban a pirosra, és drukkolnátok.
Senkit nem akartam sem el, sem megítélni, de vagyunk olyan viszonyban, elmondhatom a véleményemet.
Ahogy mondtam órás zászló szerűt látok ez pirossal, majd sárgával megerősítésnek ott is egy fordított fej-váll sárgával, sárga végén, jobb vállban kis zászló, amivel kiléphetnénk a nyakvonalon túl.
Én tegnap vettem 10et 780on, 10-et 789en, utána a többi fel vegyesen.
Azt veszem, ha lentről indult fel, és felfele bővítem, akkor is kb. így lenne, így felfele bővítés, vagy lefele bővítés egy kutya, csak ne menjünk 700alá már.
OTPben van egy vízszintes nyakvonallal egy fordított fej-váll, amiből most lépünk ki.
Ma munkanélküliségi adat, amiben rosszabbat várnak, ha jobb lsz akkor kimehetünk fel, ha meg rossza, kkor eltalálták, ha rosszabb sokkal, akkor lehet esés.