Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#348663 Ricsi Előzmény: #348659

Annyira nem ismerlek, de itt korrekt vagy, miért ne vonatkozna rád is? Sok embert ismerek személyesen, Hathorral sokat dumáltam, tudja, nem akarom én bántani. És meg is magyarázta, mit miért tett. Én már mondtam ugyan neki, nézze meg a 4 blue-t, azok is támogatják-e az elképzelését, de azt nem fogadja meg.

#348660 Hathor Előzmény: #348654

Egyébként lejjebb nem tudtam venni, mert 23K alatt eladás, leszorító alatt eladás volt a cél.

Sajnos promptot még nem merek venni, egyelőre kezelem hatit.

#348659 Rozsdáskilincs Előzmény: #348647

Gondolom csak az időtöltés miatt járbe dolgozni a céghez. A TA-nak köszönhetően már nagyon gazdag lehet.

Gondolom az utólsó mondatod rám is vonatkozik:)

#348656 Hathor Előzmény: #348654

Igen így van.

Tudom ugyanaz a szitu, de leszorító fölött vagyunk és 23K szint fölött, 200napos fölött, 200órás, 50, 100MA fölött. Hetes gyertya is pattant 50MA-ról, és ha kitörünk mehetünk egy adagot, fölötte megint azért nem veszünk hátha álkitörés, és a rajzaim ezt mutatják.

A pakkom meg a fele a régieknek.

Amúgy meg elcseszett egy piac ez a mienk..

OTPt vissza kell fogni, bux meg leragad a többi komponens miatt

Ja és 24K fölött maradva bővítek még, akkor nem 200as a sáv

#348654 Amatoregy Előzmény: #348625

Hathor,

nem véleményem minősíteni, de ez a mostani vásárlásod kisértetiesen emlékeztet a korábbiakra:

- 9 pontonként bővítettél megint

- ha jól olvasom 200 pontos sávban megint van 100 kontid.

#348653 Hathor Előzmény: #348647

Tovább nézve OTP-re.

http://postimage.org/image/2tjifti78/

Itt az egyenes nyakvonalas fordított fej-váll pirossal, lilával egy árbóc szerű, de lényeg a háromszög a végén, de még egy emelkedő háromszög is lehet, amit valszeg a nagyok észrevettek, és belerakták este a 400K-t vételre.

Nem tudom, gondolkodom, de ezeken.

#348649 holnor Előzmény: #348647

egyetértek. a bux a 23100-200-as zónán eddig nm nagyon tudott átlépni, ha ez megtörténik, akkor lehet longolni, a sáv miatt most inkább adni kéne. de mivel tapadunk az ellenállási zónára, az emelkedésre nagyobb esélyt látok. így továbbra is no pozi :)

És az előző hsz-emben le…

#348648 Ricsi

És az előző hsz-emben leírt véleményemen az sem fog változtatni, ha ma 24 500 lesz a hati.

Én nem értek ábrákhoz, n…

#348647 Ricsi

Én nem értek ábrákhoz, nem értek célárakhoz, semmihez. Csak olvasgatom Egont és Kecskemétit. Mintkettő 23 950-re teszi a bux ellenállását. Szerintem (persze szigorúan SZERINTEM) ezek nem hülye emberek, láttak már sok mindent, jól számolnak.

Ha pedig igazuk van, akkor a 800-as vétellel már el is értétek a célárat. Szerintem a logikus lépés az lenne, hogy 900 fölöttről adni, és venni pedig 24K fölött érdemes. Akkor is veszélyes, mert lehet fals kitörés, de a mostani vételeket én komolyan nem értem. Számomra olyan, mintha tennétek a kaszinóban a pirosra, és drukkolnátok.

Senkit nem akartam sem el, sem megítélni, de vagyunk olyan viszonyban, elmondhatom a véleményemet.

#348640 kerikoma Előzmény: #348638

Bux tetszik. Na lassan mennem kell. Beraktam egy stopit 600 alá. Csak este tudom megnézni a fejleményeket.

Csácsá

#348636 Hathor Előzmény: #348627

Nézem tovább órás S&P-t.

Ahogy mondtam órás zászló szerűt látok ez pirossal, majd sárgával megerősítésnek ott is egy fordított fej-váll sárgával, sárga végén, jobb vállban kis zászló, amivel kiléphetnénk a nyakvonalon túl.

http://postimage.org/image/2gutq4ao4/

CSak gondolkodom.

#348627 kerikoma Előzmény: #348622

Köszi

Plus500-ra most rámentem, elég érdekes, de letöltéseket csak otthon merek. Este is lehet gondolom...

#348626 big-ebuy Előzmény: #348625

sztem 23930-944ig feljön és megfordul

936 a kokrét áram

no elvonulok,délután jövök:)

sziasztok

#348625 Hathor Előzmény: #348617

Én tegnap vettem 10et 780on, 10-et 789en, utána a többi fel vegyesen.

Azt veszem, ha lentről indult fel, és felfele bővítem, akkor is kb. így lenne, így felfele bővítés, vagy lefele bővítés egy kutya, csak ne menjünk 700alá már.

OTPben van egy vízszintes nyakvonallal egy fordított fej-váll, amiből most lépünk ki.

Ma munkanélküliségi adat, amiben rosszabbat várnak, ha jobb lsz akkor kimehetünk fel, ha meg rossza, kkor eltalálták, ha rosszabb sokkal, akkor lehet esés.

Én megint adtam 930-on, …

#348624 Ricsi

Én megint adtam 930-on, próbálunk vele megint fogni valamennyit