Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#348620 big-ebuy Előzmény: #348618

fenét ,húzzák mert adják el jó áron lenti pakkokat,de itt már ritka a levegő,tavasszalfed kivonulni..kérdés még egy év long vagy elindul egy kis medve piac lassan ereszkedve ..de sztem még egy év long lesz..max egy kisebb kori lesz..NAGY A GÁZ MÉG HÚZHATJÁK 1-2 ÉVIG A LONGOT

#348619 Hathor Előzmény: #348615

Miben van jobb váll? A fordítottban látom, de mire gondolsz?

OTP-t csipegetik, folyamatosan veszik szintenként fel, 5750-5800-5850körül, ez ellenállás volt több ször benne, ha azon a szinten esetleg veszik és nem adják, akkor van sansz benne fel. 6K nincs messze belevehetnének addig.

Mindegy meglátjuk előbb utóbb mi lesz.

#348618 BudFox Előzmény: #348602

Én is olvastam...és igaza van a fickónak ... :-)))

tényleg nevetséges lassan ami itt folyik.

#348617 kerikoma Előzmény: #348611

Egy darabig csak füzeteztem, hogy mit csinálnék, de nem jó. Az éles poziba másképp gondolkodunk. Minimális long van 800-ról, csak a gyakorlás kedvéért, de készen állok ha kell lépni.

#348607 kerikoma Előzmény: #348606

Át kéne menni már a 24 K-n, én akkor lennék nyugodt. Meg nem hiányzik megint ez az Egyiptom szindróma sem....

#348606 Hathor Előzmény: #348605

Még valami..

egyik nap remegőkéz is berakta a fordított fej-vállas képet, én akkor zászlót néztem, ma megnézve lenne sansza a fordított fej vállnak, de zászlónak is elmegy az utolsó szakasz, csak nem tudom mi ez arohadt nagy altatás.

Amennyiben nem jön össze, akkor lehet befejezem pályafutásomat, beverem megint a mínuszt és megpróbálom befejezni.

Fordított fej-vállas, zászlós verzió.

http://postimage.org/image/2gutq4ao4/

A félreértéssek elkerülése végett nem azt mondom, hogy ez lesz, én ezekre tartom a pozit, ezek célárára számítok.

#348604 Hathor Előzmény: #348601

Órás buxon visszaléptünk a szűkebb emelkedő csatiba, tegnapi leszorító alól kimásztunk, 50-100as mozgó fölé kerültünk ma újra, 200as alattunk. Nem bánnám a csati tetejénék a megtekintését.

http://postimage.org/image/sbgmvx6s/

Shortos szemmel nézve elég gyenguszok vagyunk azért.

#348602 Waszeitung Előzmény: #348596

Hírek vannak az emelkedéshez,nem nagyon találok olyat ami rosszat írna,de ez mindent visz:

"Előre megmondták, hogy a délutáni foglalkoztatottsági adatokat hogyan kell értelmezni: ha jó lesz az adat, akkor emelkedés, ha várnál rosszabb lesz az adat, az a nagy hó miatt van, vagyis nem kell komolyan venni, tehát emelkedni kell.

Esés esetén pedig a Fed úgyis segít - tette hozzá ironikusan Farkas."

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=472937&place

#348601 Hathor Előzmény: #348600

Még nincs.

23500alatt végeznék most vele, 23600ig játszhatnak vele, bár 50-100órás bux alá már nem kéne mennünk.

#348599 Hathor Előzmény: #348596

Mint írtam számomra 23K bux fölött long, alatta short, ezzel egybe esik majdnem a leszorító magassága, illetve órás bux is. Kár, hogy pont ezen tökölölünk, de egy bázis építés, 23k visszateszt belefért.

#348596 Hathor Előzmény: #348586

Szia, sziasztok

Nem írtam, mert kezdett idegelni, hogy nem tudok már végre irányba állni, így nem is olvastam fórumot.

S&P-ben kialakult egy zászló, óráson, 4óráson látható, erre volt a vegetálás, és szedtük fel a shortosokat. Múltkor fordítottam longba, két napja, azóta folyamatosan vettem lefele, 780-ig tankoltam tegnap, lejjebb már nem mertem, 750volt a küszöböm.

Tegnap 23K alá zárás nem tetszett, így nem vettem bele még záróba, így is van 23780-23950ig minden 100kontis számmal.

Órás S&P zászló (szerintem)

http://postimage.org/image/1o9lb10x0/

megerősíti a zászlóból kilépés, valamint 1300fölötti zárás, és 12K fölötti Dow. Bearni is jót vetített előre, Ázsia pluszban, remélem megyünk fel.

Buxban is ilyen órás volt, csak már elfogyott a bizalom, és kifutottunk majdnem belőle.

Gyatra azért még ez a 23100 Bux szint nyugathoz képest, 24K-s hatiig nem vagyok nyugodt.