Regisztráció Elfelejtett jelszó

Apróhirdetés

Re: nincs cím

#350952 Kriszti@n Előzmény: #350928

szia!

nem néztem meg egy nagyobb projektem van folyamatban, azzal eléggé el vagyok foglalva.nem , ez nem otp topik:) azt 3500ig nem piszkálom, akkor meg azért nem :D

#350931 Hathor Előzmény: #350928

bakker, ez nem is OTP topik :)))

azt hittem azt nyitottam meg, nézem hogy jön OTPhez a lézerblok :))

ma kész vagyok, sokat nyomultam, de megéri, azt hiszem.

Akkor az ingatlan megtekintés is jó helyre került, az is adás vétel tárgya!

Tessék már eljönni megnézni!

#350928 Hathor Előzmény: #350923

Szia Krisztián!

Már hiányoltalak ma hati topikba írtam, hogy esünk, már csak Te hiányzol a fórumról. Sejtettem, hogy felbukkansz :)

Mi a pálya?

Üzletházat nem nézted meg! Ejnyebejnye.. :)

OTPhez is valamit? Van egy kis fej-vállam a közepes fej-vállban, ami a nagy fej-vállban van :))

Kis fej-vál célára: 5500.

Bár most usa felfele tart, de ezt dobta TA :))

Ha reggel negatív lesz a hangulat feldobom, addig elrejtem magamnak, bár már nyakvonalnál beraktam ma hati topikba akis fej-vállat, a felsőt.

Felfele? Mit is láttam? Vállak között fülescsészéket :))

káprázik már a szemem. :)

Üdv

#350905 Kriszti@n Előzmény: #349008

2 fejes Laser interceptor (frissíthető) lézerblokkoló , ha érdekel valakit 120e-ért eladnám. bontatlan magyar garis.

#348994 KawaBazsy Előzmény: #348962

Én meg írtam, h nem csinálják meg, beszéltem tűzoltó haverral. De eljöhetsz, s letesztelheted a sajátod.. :-)

#348962 GáborGábor Előzmény: #348955

Már írtam korábban, hogy a tűzoltóknak van olyan teljesítményű gépük amivel ez lehetséges. És ők meg is csinálják - ingyért, akárcsaka palatetők mosását ...

#348955 KawaBazsy Előzmény: #348879

Nekem vmi olcsó búvárszivattyút adjál, állítólag meg kellene járatnom az egyik fúrt kutam.. :-)

hófehér A4-es lapomat ug…

#348882 kelvin

hófehér A4-es lapomat ugyanilyen rípusú AUDI-ra cserélném!

érdeklődni privátban

Eladó: 1db Husqvarna 26…

#348879 GáborGábor

Eladó:

1db Husqvarna 265 (65ccm -es, 4LE-s 2 ütemű) bozótvágó.

2db Terra kistraktor, adapterekkel.

MPM 02 rotakapa, (szinte zsebben is elfér!) valamint,

benzinmotoros szivattyúk, áramfejlesztők, új és használ kivitelben.

Részletesebben érdekel, érdeklődj nálam.

;)

#348588 GáborGábor Előzmény: #348529

Vaterával elvből nem foglalkozom. Szerintem a közvetítő kereskedelmet számüzni kéne végleg vagy komoly képzettséghez és leinformálható háttérhez kellene kötni. Bárki adhat-vehet (szinte) bármit és senki nem felel érte?

#348529 Sumér harcos Előzmény: #348503

2 embert ismertem eddig akik ilyen vatera teszvesz oldalon 2 millio forint fölé jutottak mások átbaxásából......de mind a 2-őt elkapták,oszt 30 nap előzetes,jó kis 11 személyes cellikába........2 év felfüggesztve..+visszafizetés lett....belőle....

pedig az egyik csak internet kávézó gépeket használt,hajléktalanok nevére kiállitott bankártyát-számlaszámot és fals telefont......mégis elkapták.....

#348518 hosszhuszár Előzmény: #348503

Azt hallottátok, amikor interneten valaki/kik rendeltek, energia takarékos ruhaszárítót, több 10e ft-ért??

Ott megérkezett a csomag....ruhaszárító kötél volt....))