Ha valakit érdekel olcsó cukor, nagyobb tételben írjon priviben.
Ha valakit érdekel olcsó cukor, nagyobb tételben írjon priviben.
szia!
nem néztem meg egy nagyobb projektem van folyamatban, azzal eléggé el vagyok foglalva.nem , ez nem otp topik:) azt 3500ig nem piszkálom, akkor meg azért nem :D
bakker, ez nem is OTP topik :)))
azt hittem azt nyitottam meg, nézem hogy jön OTPhez a lézerblok :))
ma kész vagyok, sokat nyomultam, de megéri, azt hiszem.
Akkor az ingatlan megtekintés is jó helyre került, az is adás vétel tárgya!
Tessék már eljönni megnézni!
Szia Krisztián!
Már hiányoltalak ma hati topikba írtam, hogy esünk, már csak Te hiányzol a fórumról. Sejtettem, hogy felbukkansz :)
Mi a pálya?
Üzletházat nem nézted meg! Ejnyebejnye.. :)
OTPhez is valamit? Van egy kis fej-vállam a közepes fej-vállban, ami a nagy fej-vállban van :))
Kis fej-vál célára: 5500.
Bár most usa felfele tart, de ezt dobta TA :))
Ha reggel negatív lesz a hangulat feldobom, addig elrejtem magamnak, bár már nyakvonalnál beraktam ma hati topikba akis fej-vállat, a felsőt.
Felfele? Mit is láttam? Vállak között fülescsészéket :))
káprázik már a szemem. :)
Üdv
dehogy is:) az még megvan.tele az életem felesleges dolgokkal :D
2 fejes Laser interceptor (frissíthető) lézerblokkoló , ha érdekel valakit 120e-ért eladnám. bontatlan magyar garis.
Előbb-utóbb sort kerítünk rá ...
;)
Én meg írtam, h nem csinálják meg, beszéltem tűzoltó haverral. De eljöhetsz, s letesztelheted a sajátod.. :-)
Már írtam korábban, hogy a tűzoltóknak van olyan teljesítményű gépük amivel ez lehetséges. És ők meg is csinálják - ingyért, akárcsaka palatetők mosását ...
Nekem vmi olcsó búvárszivattyút adjál, állítólag meg kellene járatnom az egyik fúrt kutam.. :-)
hófehér A4-es lapomat ugyanilyen rípusú AUDI-ra cserélném!
érdeklődni privátban
...
Eladó:
1db Husqvarna 265 (65ccm -es, 4LE-s 2 ütemű) bozótvágó.
2db Terra kistraktor, adapterekkel.
MPM 02 rotakapa, (szinte zsebben is elfér!) valamint,
benzinmotoros szivattyúk, áramfejlesztők, új és használ kivitelben.
Részletesebben érdekel, érdeklődj nálam.
;)
Vaterával elvből nem foglalkozom. Szerintem a közvetítő kereskedelmet számüzni kéne végleg vagy komoly képzettséghez és leinformálható háttérhez kellene kötni. Bárki adhat-vehet (szinte) bármit és senki nem felel érte?
2 embert ismertem eddig akik ilyen vatera teszvesz oldalon 2 millio forint fölé jutottak mások átbaxásából......de mind a 2-őt elkapták,oszt 30 nap előzetes,jó kis 11 személyes cellikába........2 év felfüggesztve..+visszafizetés lett....belőle....
pedig az egyik csak internet kávézó gépeket használt,hajléktalanok nevére kiállitott bankártyát-számlaszámot és fals telefont......mégis elkapták.....
Ebben mi a hír? Hány hasonló eset történik nap mint nap? :)
:)))
Azt hallottátok, amikor interneten valaki/kik rendeltek, energia takarékos ruhaszárítót, több 10e ft-ért??
Ott megérkezett a csomag....ruhaszárító kötél volt....))