Persze,bár 2 napja nem értem hogy minek kötik le a hatit esténként...
Persze,bár 2 napja nem értem hogy minek kötik le a hatit esténként...
150 pontos gap-re tippeltem, csak hát nem írtam be és messziről jött ember azt mond amit akar:)
Egyetértünk, bár a negyedik próbálkozáson túl van, és mégsem tört le... Amúgy megszerettem ezt a Richtert, ugyan keveset adtam-vettem, de az mind nyert.
Eddig.
OFF
Mikor lesz találkozó? Elmennék már én is.
ON
Még több álkitörést?Mert egy már volt...
Rg nekem is gyanús,nagyon tapad,nem bír elrugaszkodni és egyre többször fut neki 42e nek.
Richter a támasznak azért már nekiment egy párszor, egyre rizikósabbnak tűnik belevenni... Nehezen tudok ellenállni ennek az irodalmi éknek... De kiszámíthatatlan, mint a volt feleségem :-)
mindent. kivéve OTP , OTP -ben 404.000 darab volt bennt vételen , ilyet se láttam már 1350 óta :D
valóban, bár záró szakaszban mint tudjuk az egész napi grafikont a feje tetejére tudják állítani.
elmult napokban mentünk rendesen, ez nyilván nem tartható mindennap:) hová is vezetne?:) erő kell a továbbiakhoz
mindenesetre a hati esett csak újmélypontra, otilia még jobban is nézki mint délben:)
nekem bűzlik ez az egész..2 jó adat jött, erre lelökik a szakadékba.... zárás után nem lepődnék meg ha elszállnának, vagy csak nulláig felkorrigálnának..
Bár Soros szavaival élve : "Én már manapság a tőzsdén nem tudok meglepődni semmin se"
Nem baj, a másik felét is lezártam, és pont annyit nyertem, hogy egy shortot le tudtam zárni 22K-ról. Ennyivel is csökkent a rossz kitettségem
nálunk egyenlőre csak a hatit adogatják:) Vagy csak letolják?