Elárulom neked, hogy a rendőrök, katonák még az USA-ban is elmehetnek 20 év után nyugdijba.
Elárulom neked, hogy a rendőrök, katonák még az USA-ban is elmehetnek 20 év után nyugdijba.
http://www.origo.hu/itthon/20110201-anyagilag-is-megerheti-a-korai-nyugdijba-vonulas.html
Jó kis cikk, bár szerintem Viktor semmi olyat nem mondott ezen változtat, csak azt, hogy senki nem mehet határidő előtt nyugdíjba. Hihetetlen erre van pénz ebben az országban.
Viktor , Viktor, ekkora cinizmust. Ráadásul az állami rendszer mindig többet fog garantálni? Mindig? Szóval egy Nostradamus is vagy. Brávó.
:DDD
Na tavasszal gyertyát cserélek oszt mérünk egyet!
http://atv.hu/cikk/video-20110201_shelmeczi_gabriella
Ezt csak mazochistáknak ajánlom, fájdalmas butaság. :)
az én reálhozamomból még egy modellt sem veszek... :)
amúgy meg rendes mocit neked kellene venned :DDDD
Rombolásban már jók, meglátjuk építésben is ennyire jeleskednek e.
Hát ez tényleg nagy győzelem!!!
Azzal a 3% hazaáruló-népellenséggel a pénztáraknál maradt az össz vagyon kb.15%-a (500mrd), plusz a reálhozam kifizetése még 5-6%(150-200mrd)!!! És szét lett verve a 3 pilléres nyugdíj! Istencsászárok!!!
Én is, sőt most voltam az ING-nél, a reálhozamom kb. a befizetett összeg 11 %-a lett, ezt utalják majd egyszercsak. :)
Ne búsulj...Te is kapsz 11%-ot abból meg a régiből vehetsz egy rendes motort! :DDDD
Kár nem húzott fel a bejelentéshez egy partizán egyenruhát a sapkán egy nagy vörös csillaggal, stílszerű lett volna pedig. :)
http://www.privatbankar.hu/cikk/hircentrum/selmeczi_szerint_siker_a_96_8_szazalek_41150
" A Fidesz országgyűlési képviselője szerint a nyugdíjvédelmi program azért volt óriási siker, mert mindenki jól járt, illetve a közérdek hatalmas sikert aratott a magánérdek felett."
Ez kész. :))
Április közepéig kell kidolgozniuk az átadás menetét a pénztáraknak, szóval lesz kb nyár vége mire lebonyolódik az egész. Kíváncsi vagyok ennek a folyamatnak a során hányszor sikerül bedönteni a Bétet valamilyen elmés nyilatkozattal a téma kapcsán.
Gabi helyében mielőtt elkezdi ünnepelni a nagy győzelmet a kapitalizmus felett, megvárnám az Ab döntését, nehogy beégés legyen.
Meglett a 100 k , szép hajrá volt. Azért ez már nem olyan kis létszám, elégedett vagyok körülményekhez képest.
Arra, h fele ennyi diplomásra lenne szükség, illetve a diplomák elosztása borzasztóan rossz! Mérnök-orvos kevés van, kommunikáció-menedzser-infós-jogász...stb pedig rengeteg. Ezek a képzések több száz milliárdot emésztenek fel az adófizetők pénzéből és természetesen nagy részük nem a diploma nyújtotta szakmában fog dolgozni.
Közben szakmunkás hiány van. Ja, és az sem mellékes, h mennyi idő alatt fejezi be a polgártárs a felsőoktatási intézményt!!!
Elnézést, ha a felsorolással bárkit megsértettem volna!!!
akkor én benne vagyok abban a 2%-ban :) sőt, tartósan :D
"és ha a felsőoktatást is átalakítják (megszüntetik a rengeteg diplomás munkanélküli gyárat)"
Itt mire gondolsz ??? Mert amúgy érettségivel a munkanélküliség kb 14%, bármilyen diplomával pedig CSAK 2%
Nehéz feladat, ezt nem vitatom. Ezért kaptak 2/3-ot szembenézzenek vele, most vagy soha ilyen lehetőség nem lesz egyhamar.
mondjuk én azt mondtam 2010 elején, hogy nem lennék a fidesz helyében, mert semmi sem működik úgy ahogyan az kellene. És egy ekkora kakiba nehéz belenyúlni, mert akárhova nyúlsz, az olyan döntés, hogy most melyik ujjad vágjad le. Ráadásul a végén ujjak nélkül a kakiból erős várat építeni, az még sansztalanabb dolognak tűnik...
Lehet az a koncepciójuk, hogy úgy csinálnak mintha hülyék lennének aztán amikor ezt mindenki elkönyvelte akkor meglepetésszerűen előállnak a lényeggel és mindent visznek. Ha ez a céljuk akkor az első fele nálam már bejött. :)
Capablanka: ezek is fontosak lennének , nem térhetnek ki a problémák elől, elvileg.