Regisztráció Elfelejtett jelszó

MNYP, avagy visszalépjek, minek?

Re: nincs cím

#348540 NightLord Előzmény: #348492

Elárulom neked, hogy a rendőrök, katonák még az USA-ban is elmehetnek 20 év után nyugdijba.

#347851 Csokigyáros Előzmény: #347744

az én reálhozamomból még egy modellt sem veszek... :)

amúgy meg rendes mocit neked kellene venned :DDDD

#347760 picirigo Előzmény: #347734

Hát ez tényleg nagy győzelem!!!

Azzal a 3% hazaáruló-népellenséggel a pénztáraknál maradt az össz vagyon kb.15%-a (500mrd), plusz a reálhozam kifizetése még 5-6%(150-200mrd)!!! És szét lett verve a 3 pilléres nyugdíj! Istencsászárok!!!

#347744 Pityke35 Előzmény: #347561

Én is, sőt most voltam az ING-nél, a reálhozamom kb. a befizetett összeg 11 %-a lett, ezt utalják majd egyszercsak. :)

Ne búsulj...Te is kapsz 11%-ot abból meg a régiből vehetsz egy rendes motort! :DDDD

#347737 banyaiz Előzmény: #347734

Kár nem húzott fel a bejelentéshez egy partizán egyenruhát a sapkán egy nagy vörös csillaggal, stílszerű lett volna pedig. :)

#347734 banyaiz Előzmény: #347705

http://www.privatbankar.hu/cikk/hircentrum/selmeczi_szerint_siker_a_96_8_szazalek_41150

" A Fidesz országgyűlési képviselője szerint a nyugdíjvédelmi program azért volt óriási siker, mert mindenki jól járt, illetve a közérdek hatalmas sikert aratott a magánérdek felett."

Ez kész. :))

Április közepéig kell kidolgozniuk az átadás menetét a pénztáraknak, szóval lesz kb nyár vége mire lebonyolódik az egész. Kíváncsi vagyok ennek a folyamatnak a során hányszor sikerül bedönteni a Bétet valamilyen elmés nyilatkozattal a téma kapcsán.

Gabi helyében mielőtt elkezdi ünnepelni a nagy győzelmet a kapitalizmus felett, megvárnám az Ab döntését, nehogy beégés legyen.

#347705 banyaiz Előzmény: #347616

Meglett a 100 k , szép hajrá volt. Azért ez már nem olyan kis létszám, elégedett vagyok körülményekhez képest.

#347616 picirigo Előzmény: #347614

Arra, h fele ennyi diplomásra lenne szükség, illetve a diplomák elosztása borzasztóan rossz! Mérnök-orvos kevés van, kommunikáció-menedzser-infós-jogász...stb pedig rengeteg. Ezek a képzések több száz milliárdot emésztenek fel az adófizetők pénzéből és természetesen nagy részük nem a diploma nyújtotta szakmában fog dolgozni.

Közben szakmunkás hiány van. Ja, és az sem mellékes, h mennyi idő alatt fejezi be a polgártárs a felsőoktatási intézményt!!!

Elnézést, ha a felsorolással bárkit megsértettem volna!!!

#347614 Spade Előzmény: #347606

"és ha a felsőoktatást is átalakítják (megszüntetik a rengeteg diplomás munkanélküli gyárat)"

Itt mire gondolsz ??? Mert amúgy érettségivel a munkanélküliség kb 14%, bármilyen diplomával pedig CSAK 2%

#347613 banyaiz Előzmény: #347611

Nehéz feladat, ezt nem vitatom. Ezért kaptak 2/3-ot szembenézzenek vele, most vagy soha ilyen lehetőség nem lesz egyhamar.

#347611 matgab Előzmény: #347607

mondjuk én azt mondtam 2010 elején, hogy nem lennék a fidesz helyében, mert semmi sem működik úgy ahogyan az kellene. És egy ekkora kakiba nehéz belenyúlni, mert akárhova nyúlsz, az olyan döntés, hogy most melyik ujjad vágjad le. Ráadásul a végén ujjak nélkül a kakiból erős várat építeni, az még sansztalanabb dolognak tűnik...

#347610 banyaiz Előzmény: #347605

Lehet az a koncepciójuk, hogy úgy csinálnak mintha hülyék lennének aztán amikor ezt mindenki elkönyvelte akkor meglepetésszerűen előállnak a lényeggel és mindent visznek. Ha ez a céljuk akkor az első fele nálam már bejött. :)

Capablanka: ezek is fontosak lennének , nem térhetnek ki a problémák elől, elvileg.