Köszi,közben másik gépnél vagyok,itt meg ezt nem nyitja meg....nekemis lenne most fontosabb dolgom,de most éppen teljesen uncsi tennivalóm van,amit viszont ha nem teszek akkor az apeh baxik meg:D
Vajon ez a mai nap is shortos felszedés lesz?
Köszi,közben másik gépnél vagyok,itt meg ezt nem nyitja meg....nekemis lenne most fontosabb dolgom,de most éppen teljesen uncsi tennivalóm van,amit viszont ha nem teszek akkor az apeh baxik meg:D
Vajon ez a mai nap is shortos felszedés lesz?
Tessék Wasi itt szabályos a labeling is:
http://www.freepicsupload.com/?di=1412966559043
Persze hogy szebben látszódjon csinálhatnám szinesben is de ha túl sokat barbizok akkor kirúgnak a munkahelyemről =)
Szia, még múlt héten írtad, hogy hétfőn kedde fel, aztán lefele fogunk menni..így is van.
megoldottam
Na akkor nem töltöm fel máshova (amúgy valamiért nem is tudom a hülye céges net miatt =))
Elliottra miért nem passzol?
Jó tény csúnyán címeztem. De ez egy megnyúlt hármas a megnyúlt hármason belül.
Guideline a könyvből:
- If wave 3 is extended, it’s common for subwave 3 of 3 to extend as well!
Ha megnézed a 2. és a 4. hullámok között az alternation is megvan szépen. Mámint hogy sharp illetve sideways.
Lejön nekem is,bár én a számozásást nem értem :D Elliotra mintha nem passzolna...
hm nekem lejön szépen. Másnak is van ilyen problémája? akkor feltolom máshova...
Hozzá kell tennem viszont hogy a long a számozásom szerint is jó még .... egy darabig. Viszont ez után nem korrekciót várok lefelé!
nemtom megnyitni! acces denied!:-)
Hathor ezt külön neked! =)
http://www.freepicsupload.com/?di=912966539985
Természetesen nem mondom hogy jó sőt, de kicsit dejavu-m van. Sokat olvasom ezt az oldalt és már volt olyan hogy napokig írtad hogy esés lesz esés lesz meg mondtad pontosan hogy meddig, miért, aztán valami hirtelen elszakadt és long. Na rögtön el is kezdtünk esni. =)
Látom most nem csinálsz durva pakkokat és legyen igazad (meg persze nekem is! =D) de óvatosan csak annyi ...
Üdv
Negatív hozama is lehet :D
Sziasztok!
Jól értem , hogy hati long pozit építesz?
Otp ismét forgalommal fordult le 5840-ről, mi ez az optimizmus?
Süsdd meg Bud a sütit.
Te még akkor is tartanád a shortot, ha a hati ára már 0-a lenne...
:DDD
Mondván, hogy még eshet tovább...
Tegnapi shortjaid meglennének, lehet jobb lenne. Habár még nincs vége a napnak, de nem néz ki jól most long szempontból. Mára a 24K átvitelét tippeltem és hogy fölötte is maradunk....
én 20.000 alatt mondom csak azt hogy "jóárasítva" van.
Jóárasitották a hatit:-)