Ja, kösz. :)
Kimaradt egy "ö", helyette "o"-t irtál.
csinálhatok veled egy interjút? :))
:DDD
egy államvizsga bizottságban szoktunk lenni. Akkor rám is ragadt valami...
végre egy értelmes ember !!!
http://www.portfolio.hu/gazdasag/jegybanki_alapkamat_hatar_a_csillagos_eg.144933.html
az első konkrét tipp kipostázva (mail ment)
szívesen veszem ha majd megerősít a vevő a hatékonyságban, illetve azt is ha a tipp nem azt hozza, amit írtam róla
valószínűségek vannak vsz, brókerek nem szeretnek más helyett döntést hozni , mert ha rossz akkor csak balhé van, gondolom ezért beszélnek ilyen ködösen. Akivel én dolgozom, nagyon meg vagyok vele elégedve soha nem osztja meg velem az elképzeléseit, kivéve ha kérdezem, és nem hívogat az ötleteivel. :) Ha hetente mondana valami "tuti "tippet csak azért legyen forgalom már biztos nem lennék ott.
pont ezt nem szeretem.
mert ez nem tanács.
mert ha mondjuk belépsz longba és mégis lefelé indul meg akkor vagy stop üt ki vagy eladatják eled vagy magad adod el mert bepánikolsz hogy na most kész itt a világvége, de a lényeg hogy buksz és akkor a broki széttárja a kezét, hogy hát mondtam hogy lehet hogy mégis lefelé fog menni ha az usa adp-nonfarm így meg úgy .... és ha aztán megfordul és kilő és te lemaradsz és sajnálkozol hogy de jó is lenne még az a papír ha meglenne, akkor meg azt mondja hogy sajnos nem látnak a rózsaszín ködtől a befeketetők :o)))))))))ezen szénné szoktam magam röhögni.
na és akkor fog újra felhívni hogy most már tuti az emelkedés adott paparíban és persze meg is indokolja :o) amikor már szép csendben realizálni kell, te meg beleülsz egy lokális csúcs tetején és kezdődik előről a foyamat
:) itt még elég jó a hangnem azért járok ide.
Egyszerű a megoldás, írj úgy, hogy vagy short, vagy long vagy stagnálás és akkor nem tud senki beléd kötni. Elemzők is így szokták ez a biztos. :)
azt meguntam hogy beírtam hogy long ez avgy az és nekem támadtak tízen ... hogy short:o)
korábban meg fordítva short és támadtak hogy long mert túladott meg különben is a szent csárt :o)))
azt meguntam igen.
hogy fölöslegesen tépem a számat.
és ingyen kínálom fel a fejedelmi ebédet :o)
Szívesen olvaslak, bárki mást is , mert mindenki más szempontokat néz stb, és érdekes ez a sokféleség. Viszont fizetni blogért nem szeretnék senkinek. Emlékszem sokáig írtál ide aztán eltűntél egyszer csak, meguntad?
sok éves múltunkra való tekintettel egyértelműen :)
én úgy vettem észre hogy se nyilasi úr , se dlph nagymester tippjei nem voltak jók semmire és most se jók (lásd nyilasi)
és én beírtam másfél évig.
nem erőszakolom magam rá senkire és nem akkora összeg, hogy hanyatvágjon bárkit is.
a másfél évnyi ingyen fórumozásért meg talán henci megenged egy kis ingyen reklámot nekem :o)
azért sly mert szeretek ezzel foglalkozni.
talán azért amiért a nobel-díjas tudósok se az otthoni labiban kotyvasztanak :o) és ők is kérnek érte pénzt :o)
és ahogy néha beleolvasok a fórumba az a mérhetetlen tanácstalanság egyesek részéről már fáj :o)
nem rád gondoltam.
de ha csak ilyen hozzászólásaid vannak felém, akkor nincs miről beszélnünk ...
Túl későn , vagy túl hamar szállok be, és túl későn, vagy túl hamar ki, ezek sajnos gyakran előfordulnak velem. :)
Előfizetőket akarsz toborozni legjobb megoldás, ha ide beírod a tippjeidet egy évig, ha jók biztos sokan jelentkeznek. Lásd pl Nyilasi, vagy DLPH stb.
én is ingyen okosítottalak titeket kb másfél évig :o))) emlékszem hogy hurrogtak le....
Szia Disco!
Bocs, hogy belekotyogok, de ha előre látsz és baromi jók a hozamaid, akkor minek a blog és az így összeszedett pár ezer-tízezer forint?
Tudod, aki tudja csinálja, aki nem tudja tanítja...?
:o))
ez itt ingyen is megtörténik többek részéről és ingyen :)) amúgy Én is :))