Regisztráció Elfelejtett jelszó

Baba topik

Re: CHF-hitelek átváltása EUR-ra ...

#347970 Dr. ursi Előzmény: #347958

még nincs :o) henci, de Te is előfizethetsz.

én előre látok és írom be a pozit, nem pedig közben okoskodom hogy na merre is és aztán amikor már egy formáció megvan leírom, hogy na most akkor hú ez már erre megy, közben meg akkor már inkább realizálgatni kell ... ezt a téma újságíróira elemzőire és brókereire (bár ők csak a jutira mennek) írtam.

amúgy puszillak :o)

#347969 Dr. ursi Előzmény: #347953

nem veszem.

természetes.

a leírásod alapján pont az a bajod, hogy még magadban se bízolígy túl későn szállsz be és túl hamar ki.

neked lehet megéri alegolcsóbb változat a blog :o) előfizetése.

sajnos viszont ahhoz hogy napi szinten blogoljak, ahhoz kell egy minimális előfizetői létszám.

különben nem éri meg foglalkozni vele.

ezért reklámozom itten magam :o)

egyelőre néha beleírok és látom akkor hogy na mi is lett belőle :o)

#347964 banyaiz Előzmény: #347956

Megtisztelsz. :) Így érzem mert még a saját döntéseimben is kételkedem más kezelésében akárki lenne az főleg, kivéve ha tőkegarantált lenne a történet.

#347956 Rozsdáskilincs Előzmény: #347953

"""ha tőzsdéről van szó még magamban sem bízom . :)""

szvsz az aranyköpések között van a helye:-)

#347953 banyaiz Előzmény: #347913

Ne vedd bizalmatlanságnak, de ha tőzsdéről van szó még magamban sem bízom . :)

Én is termeltem azért 7% körül idén, a szépséghiba mindössze annyi, hogy nem teljes tőkével léptem pozikba, arról már nem is beszélek, ha csak tartom év elejit akkor lényegesen több lenne.

Tavaly volt olyan számlám ahol fél év alatt 200% hozamot csináltam, kár, hogy csak a tőke 5%-a volt rajta. :) Utána kivettem a hozamot hála az égnek, aztán egy jól sikerült dax shorttal lefeleztem ami rajta marad. Év végéig még sikerül faragni belőle. Így leküzdöttem kb 80%-os hozamra/év azt a számlát. Viszont ez full tőkére 4-5% hozam volt csak. Szóval így önmagában egy pozi nem sokat mond, kivéve persze ha fullal netán tőkeáttéttel nyomod. :)

Viszont ahol nagyobb pénzem van ott óvatos duhaj próbálok lenni a morzsákat szedegetem , illetve próbálom. :)

cashline

#347915 Dr. ursi

várható volt. amikor csak megszólaltak (cikkek) mindig egyértelmű volt hogy épp otit vagy molt shortoltak-e :o) sajnos viszont a tökéletes kontraindikátorunk oda :o(((

no ha budacash átveszi őket, akkor viszont érdemes odafigyelni rájuk ;o) majd.

ahogy tegnap este hallottam sarkadi szabó kornélt :o) gondolom jó pár ügyfelük elvérzett, ha az után mentek, ahogy ő látja a dolgokat.

#347914 Dr. ursi Előzmény: #347641

530-as hsz:

itt találhatók; illetve heti előrejelzések, kérésre pozi vélemény, menedzselés :o)))

http://tozsdedisco.blogspot.com

akit érdekel az irjon emailt, mert zárt a blog és persze ebből következően előbb perkálni kell :o)

dr.ursi@gmail.com

#347913 Dr. ursi Előzmény: #347638

bízd rám a tőkéd ! :o)

vagy fizess elő a blogomra ! :o)

vagy vedd igénybe a konkrét pozi tanácsadásomat ! :o)

a január 15-én megadott tipp eddig 9%-ot termelt.

reményeim szerint ezen a héten meglesz a "2-hetes célár", ami 18%-ot eredményezne.

a tipp konkrét volt !

majd bemásolom a blogból, amint elérjük a célárat, bizonyíték gyanánt :o)))

#347644 banyaiz Előzmény: #347641

:)

Majd lesz olyan év is, hogy meg fogja termelni az is. Hacsak éhes forradalmárok nem kívánják meg azt a kis maradék tőkét is.

#347638 banyaiz Előzmény: #347630

Az tényleg szép. Egész évre megelégednék a duplájával meg egy picivel még hozzá ha telhetetlenkedni akarnék. :)

#347630 Dr. ursi Előzmény: #345101

amásodik hét nem sikerült -2,5%

de erősen tartva :o) talán ez a hét.

végülis 3hét alatt kb. 15% az szép lenne :o))) nem muszály h 2hét alatt legyen meg.

#345101 Dr. ursi Előzmény: #342474

a konkrét tipp :o) egy hét alatt 8 %-ot termelt.

mivel két hetes első célárat adtam meg, ezért a jövő hétre újabb 8-10% -ot fog termelni.

#342474 Dr. ursi Előzmény: #341987

hát ezaz ...

írok ma a blogba.

akit érdekel pár oldallal lejjebb megtalálja az elérhetőségét :o)))

napi szintű ugribugrik kíméljenek :o)

egyelőre csak magyar piac.

természetesen külön tanácsot is adok adott instrumentre :o) deviza, áru, index, részvény, stb.

talán henci ennyi ingyen reklámot elnéz még nekem :o)

#341559 Amatoregy Előzmény: #341540

mióta megjelent ez a chf erősödés, azóta a mai napon folyamatosan gyengül...

még a végén 140 lesz, hogy bosszantsa a kormányt meg az elemzőket....

#341540 banyaiz Előzmény: #341526

Fene tudja olyan hitelkonstrukciót még nem láttam amin a bank veszített volna ha az ügyfél fizet rendesen. Levédik az árfolyamkockázatot, illetve áthárítják az ügyfélre.

Viszont abban lehet valami, hogy Megyóék és a bankok között nem volt rossz viszony.

#341530 banyaiz Előzmény: #341526

Ők voltak, csak Járai volt a jegybankelnök, kb hasonló viszony volt kormány, jegybank között mint most, csak talán kicsit visszafogottabb hangnemben ment a beszéd. :)

Azért kellett ezt meglépnie akkor mert még 2008-2010 körüli eur bevezetést terveztek akkor, de utólag megbánta , legalábbis ez rémlik. Hol van már az az eur bevezetés is elböszméskedték kicsit 10 évvel kb az időpontját. :)

és még olyasmi is rémlik, hogy azt mondták nem gond a sok devizahitel pár év és eur lesz. A fene minek kell nekem ennyi mindenre emlékezni. .)

#341526 Dr. ursi Előzmény: #341520

akkor abban a félévben már megyóék voltak kormányon.

és ő szúrta el a folyamatot, megyó az osztogatásával aztán a többiek meg fosztogatni kezdtek.

fletóék alatt.

asszem a 3 % járai részéről lehet csak natúr alávágás az akkori kormnynak :o)

a4 % infla mmiatt elég lett volna 0,25 aztán még egyszer annyi.

de lehet akkor épp járaiék voltak a bankoknál jó poziban.

értsd a fidesz alatt az euróhitelen még a bank fizetett nekünk vissza tehát kevesebbet fizettem vissza mmint amit felvettem a tartósan erős és erősödő forint miatt, ami ugya a bank nak nem volt jó, tehát kellett valami olyan konstrukció hogy a bank s nyerjen a hitelen :o) vagyis kitatlálták ezt h tereljük a népet a devizahitel felé.

persze ez csak felt részemről :o)