Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: gk

#348131 blackmarket Előzmény: #348120

ahh ezeknel most kizart

szokasos lemezt nyomjak -> minuszos premarket, -> 0 -as v kicsi minuszos kezdes- , aztan szep lassan fel, a vegen meg egy gyenge 200p os zaras.

Re: gk

#348128 Waszeitung Előzmény: #348120

Vszeg tévedek,nincs itt egy pillanatnyi vesztegetni való sem arra hogy ne vegyenek...a tegnapi nap is kb így indult.

Re: nincs cím

#348121 zeeh_ Előzmény: #348109

Valaki szóljon Simornak, hogy ugatás + kamatemelés helyett nyomtasson pár ezer milliárd ft-ot.

Már nem Kína az USA legn…

#348108 Sumér harcos

Már nem Kína az USA legnagyobb hitelezője

Már nem Kína az Egyesült Államok első számú hitelezője, a januári adatok alapján az ázsiai ország helyét átvette az amerikai szövetségi tartalékbankrendszer (Fed).

#347954 BudFox Előzmény: #347900

Fed lazítani akar még-

"A brókercég szakértői ugyanakkor továbbra sem tartják ésszerűnek a pénzügyi feltételek lazítását, miután az első két program 2000 milliárd dollárt meghaladó összértéke ellenére nem volt számottevő hatással a reálgazdaságra. Úgy tűnik, a piaci szereplők továbbra sem a fundamentumokra kíváncsiak, hanem amíg hallják a szirének énekét, addig hagyják elcsábítani magukat, s ezért kitart a jó tőzsdei hangulat."

#347932 Tombolatom Előzmény: #347900

Esést, gödröt jelent...de igaz, kajánál is használják sokmindenre amibe mártogathatsz és azok a dohányt élvezők is akik a szájukba teszik az is dip. Ma reggelről fogtam és lefordítottam az egészet szórakozásból. Beraktam a blogomba a kommentekhez, ha valaki elolvasná ezt a szerintem egyik legjobb tőzsdei vitát:)

#347907 ikszf Előzmény: #347900

bent van a szótárban :)

Lejtmenet, öntés, esés.

Amúgy se lényeg. Az a fontos, hogy a buy gombot nyomogasd :D

#347906 banyaiz Előzmény: #347900

dip vannak különböző aroma koncentrátumok pecában ezek a dipek szokták belemártogatni a csalit jó illata legyen. :) De itt szerintem esésre értik.

"Pofa be és vedd a **** esést te **** idióta" az én fordításomban . .)

#347900 matgab Előzmény: #347875

De mi az a dip?? Dipshit? Franc vigye ezt a honi nyelvoktatást, hogy semmi lényegeset nem tanítanak...Se csajozni nem lehet azzal a dumával, amit tanítanak, se pénzt keresni...Focizni meg beszéd nélkül is tudok...

#347899 matgab Előzmény: #347875

De mi az a dip?? Dipshit? Franc vigye ezt a honi nyelvoktatást, hogy semmi lényegeset nem tanítanak...Se csajozni nem lehet azzal a dumával, amit tanítanak, se pénzt keresni...Focizni meg beszéd nélkül is tudok...

#347892 Euroman Előzmény: #347890

egyébként ilyen barom ütemben csak nem haladnak az usa indexek, mert akkor jövő hét közepére meglesz az 1400, március elejére meg tán az 1500...oszt akkor mi a faxt csinálnak? azt már kinek öntik a nyakára?

#347890 Euroman Előzmény: #347878

Én is éppen erről beszélgettem ma este édesapámmal. Ő 77-ik évében jár sokat látott, hallott már...ő esetleg Líbiára tippelne, mint következő lázadó nemzet. Bár ma olyat is olvastam, hogy Jordániában is kormányváltás van...arab nemzetek bepörgetik egymást.

#347878 TrogerBroker Előzmény: #347853

Igen ám...de a közvetett veszélye nagy a dolognak...

Ugye elindult ez a balhé Tunéziában, ami átterjedt Egyiptomra meg részben Jordániára. Ugye a történelem folyamán többször láttunk már olyat hogy egy forradalmi hullám végigsöpört egy egész régión, vagy akár kontinensen is... Jelentős veszélyét a dologban abban látom hogy esetlegesen átterjedhet a balhé több arab államra is. Gondoljunk csak bele hány olyan arab állam van aminek a vezetősége izrael illetve Amerika barát, de a lakosság körében koránt sem népszerű ez a politika ? Nagy baj akkor lenne ha olyan arab országokra is kiterjedne a balhé ahol jelentős az olaj kitermelés. Olaj ár az egekbe szökne, akár egy olajválság is kibontakozhatna. Persze most ezt így nehéz megmondani erre így mennyi esély van, a legjelentősebb olajkitermelő arab államokban azért elég nagy jólét van még egyenlőre.... Na de akkor is ott a csordaszellem az emberekben, na meg a vallási fanatizmus, ami összetartó erőt képez ezen országok között...

#347875 Atticus Előzmény: #347865

A legjobb ár mostanában a piaci ár, az az olcsó úgy látszik, a követő stopot meg elintézi a gép helyettünk, zárni felesleges, mert a fák nemhogy az égig, de azon túl is nőnek. :)

#347873 Sumér harcos Előzmény: #347863

partvonalon vagyok.....

tegnap még markáns,jelentős shortban voltam S&P 500,Dax.........végig néztem mig visszajöttek az árfolyamok.....pedig szépen zárhattam volna....

kiütöttek ma reggel kb.,mert nem voltam gépnél,.....igy azóta nem léptem még .....

#347871 banyaiz Előzmény: #347865

Tipikus tőzsdepszichó így visszanézve az eseményeket, 2008 év és 2009 első negyed nagy para mindenki menekül, világvége, azóta S&p közel jár a duplázáshoz kb 1-1,5%-ra tőle. Érdekes ebben a nagy emelkedésben alig olvastam olyat hivatásos tőzsdei elemzőtől, hogy eljött a bika ideje, és minden probléma ellenére long. Most, hogy az index duplázódott már annyi az optimista mint égen a csillag. Furcsa , de úgy látszik így működik az emberi pszichó.

Kosztó papa receptje válságokra tökéletesen működött. Pánik, jegybanki pénzpumpa, rally annak ellenére, hogy sok a gond. Amikor már egyre kevesebb a gazdasági gond akkor pedig könnyen lehet érdemi esés a piacon mert szűkítik a likviditást. Első része óramű pontossággal működött, a másodikat következő 2 évben szerintem meglátjuk. De, hogy addig még hová húzzák fel a piacot azt tippelni sem merném.