jó lesz a shortom? ma rápillantottam megint, 130 pont nyerőben van, ami közte volt arról nem akarok tudni :o)
jó lesz a shortom? ma rápillantottam megint, 130 pont nyerőben van, ami közte volt arról nem akarok tudni :o)
pedig délutánig semmi sem látszott belőle hogy lesz leszoraítás ..nagyon kétesélyes volt megint
Nem hát, aki használja tudja, aki nem használja, az meg nem hisz benne, de nem is ért a tőzsdéhez szerintem mindaddig, amíg el nem sajátítja magának!
Az lehetséges, hogy egy hír, egy akció, megmentő intézkedés, magánnyugdíj pénztár balhé keresztbe húzza, ilyen van..
Ilyenek az élő példák hogy a TA nem csak színes vonalak húzogatása! :D
Hogy mennyire rühellem amit a futikkal néha eljátszanak mint ma pl adat után...
Hati hol zárt?csak buxot látom,köszi!
Nálam minden nap elő van véve :)
minden egyes nap elmondtam, még amikor kimentünk, akkor is a hetesébe reménykedtem, hogy visszazúzzák alá.
Én is örülnék Neki, te tudod mit jelent, bízzunk benne, hogy összejön a folytatás.
Mondom az óráson egy jobb váll kialakulásának még szintén örülnék, az megadná a fordítást, nem tudom ék mennyire fordítós, fej váll hietelesebb, aztán a kettő hozhatja célárat le.
Legyen ez a heti végszóm.
Üdv hétfőig!
Örülök,hogy végre elővetted újra ezt a csökkenő háromszöget.....
Lényeg a lényeg, amiért hetek óta rimánkodok, az áldott leszorító:
baromság. még hogy 97 %-ot bedarálja az első év.
A helyes adat 80 % és 3 hónap..
viszont azt is mondják hogy a forexen 97 % -ukat bedarálja az első év...aztán keresni is lehet :-)
Stop itt?
Komám ajánlom figyelmedbe valamelyik augusztus 20-a utáni hétfőt, amikor a hati kb 800-1000 pontos gappal nyitott fel.
Vagy nálad a stop szint 1000 pont?
Szóval ez nem forex. A forexen már hallottunk olyanról aki keresett. Itt csak olyanról aki nem butka el a tőkéjét...
:DDD
majd megnézem este a CNN -en a Richard Quest -et , ott van Davosban...mindig jókat mond :-)
Hello
Szerintem itt fejezd be a határidőt a csúcson :-)))
mert innen csak veszíteni lehet....de tényleg...vagy csak ilyenkor szabad kereskedni, mint ma amikor látszik valami irány...az év többi 355 napjában nem is szabad idejönni :D
veszélyes terep..1 kontraktussal csináld csak amig bele nem jössz.
sok pénz neked is. :-))
Lehet, hogy most reagálnak a rossz adatra. Én örülök a nyerőmnek, de jobban megnevettetett az a hozzászólás, hogy "a csúcson kell abbahagyni". Hétfőn újabb lehetőségek nyílhatnak...
S&P mit csinál??
1278 a futija.. miért nem tudta ezt adatra csinálni 14.30kor?
Grrrrr
ékből 6-700pont esést számoltam.
Hétfőn Davosi reakciók lesznek.
Én még a saját éles számlámon sem nyertem számottevőt, mikor a tőzsdeverseny 9. helyezettje voltam, ahol 8 hét alatt több, mint megkétszereztem a tőkémet. Vigyázz...
Hát, ismerek olyanokat is, akik csak a stop bukókkal, de összességében bukóval zárták az évet. Jópár éves gyakorlattal sem biztos, hogy felveszed a tőzsde "ritmusát".
Abban bízok, hogy az 1%-os stop megvéd. Úgy vagyok vele, ha a "tőkém" meglesz fél év múlva is, akkor lehet elkezdeni
kicsit komolyabban. Ha nyerek akkor örülök és csodálkozok. :) Persze jó simogatni a saját vállamat, mert az is kell.
Ezzel a traderek 95%a egyet értene.Azért vannak kivételek is.
Az az igazság mindenkire eljön a kaszás a piacon, hiába keresel egy év alatt 50%ot, vissza tudod adni gyorsan egy véletlen kihagyott stoppal, majd rávásárlás, átlagolással, vagy bármi mással. Nagyon fontos a money managment. Nélküle meghalsz! Minden veszteséges pozit el kell vágni 1%után legalább! Itt hatiban szerintem ez nagyon fontos! Sokszor nem tartottuk, be, sokat buktunk, sokszor megfogadjuk, hogy ezután mindenképpen kiszállunk időben, aztán nem. Esik egy nap 2%ot, azt hsized visszahúzzák, de addigra már 3%ban van napközben és záróban lekötik 4%ra. Másnap pánik, nyitóban még 3%esés. 10xes áttét ledarál.
szóval ilyesmi, de Te nem vagy új a piacon, csak a BÉTen
Hát, ez nagyon tetszett:)
Már mint a kollega kérdésére válaszolva, gondolom.
Jól, jól.
Magyar piac egy külön állatfaj. Tavaly 0.5%ot emelkedett éves szinten, szinte csak pénzégetésre volt jó a kitörünk és beszakadunk szindróma.
Nyugat meg ment 20%ot.
Jó lenne ha haladnánk a hetes szűkülésemben tovább, és ha csökkenő háromszög lenne, az 15K célár lenne.