Szerintem itt fejezd be a csúcson. :)
Tudom. Próbálok is odafigyelni. De persze már kiszámoltam, hogy mi lenne ha.... :D Szóval a gondolat végére már
elküldtem Csányi urat gyufáért. :D
Tök jónak, ennyinek még a "nagy rókák" is örülnek. Most jön az elbizakodottság és a bukó, ha nincs türelmed "kiülni" a nyerőt :)
Hathor, ugye, jót írtam útravalónak? :)
Köszi! Ez az első hetem a BÉT-en. Még minden új. :) A "nagyoktól" kérdezném, a 12,5%-os nyereseég (nyereség-veszteség) jónak tekinthető egy hét alatt?
Köszi! Ez az első hetem a BÉT-en. Még minden új. :) A "nagyoktól" kérdezném, a 12,5%-os nyereseég (nyereség-veszteség) jónak tekinthető egy hét alatt?
Ha még csak most kezdted, akkor még tök "normális", ha pár évig elücsörögsz 1 kontival két órát a gép előtt. Már az is csodaszámba megy, ha nyertél :)
Remélem a fórum shortos képét nem használtad kontra indikátorként, ahogy mondtad múltkor ,-)
azért vannak siekerek is néha.
Yo7VGT!
Ha a legvégére gondolsz, mikor már leállt a kereskedés, akkor ott össze-vissza árak vannak mindig
Kösz! :) Bár valamit nem jól csinálok. Az egy dolog, hogy csak 1 kontival gyakorlok-ismerkedem, de a 15-ös chart nem túl kicsi? 170 pontos "nyerő" miatt ücsörögtem kb. 2 órát? Ez normális? Komolyan kérdem.
Köszi :)
Hogy lehet, hogy volt a könyvben a vége felé egy 23300-es eladási ár is??
És kívánságomra a hetes doji is meg van leszorító tetején.
Jó lesz ez, remélem!
Gratulálok a mai shortosoknak.
Azért nekem beleférne egy jobb vállazódás, ahogy reggel írtam, hiányzott is hozzá ez a támasz elérés.
Most hogy megvan, hétfőn emelkedhetne vissza, és kedden szerdán beeshetne az árfolyam.
Akkor lenne idő még beszállni, és fordulhatna a trend.
usa megy tovább le úgy most lenne itt az ideje hogy törjük a támaszt.
Legyen úgy! :)
Nekem tavaly a legnagyobb nyerőm egy 24120-ról indított short volt, amit 22003-on zártam , ez 2117 pont volt. Most, hogy így utánnanéztem, még nekem is hihetetlennek tűnik. Kár, hogy csak 10 konti volt...
Tegnapi és mai shortokat visszavettem én is 2353x en...
Akkor nem leszek vidám ha most átesünk 23500on,elvileg lendület van hozzá.
Én is ott nyitottam mint Te + még 23910-en is.
Soha nem sikerült 1000 pontnál több nyerőt realizálni, most hátha sikerül.
Természetesen a Mol megint nem támogatja terveinket.