bakker, éreztem, hogy el kell adni.. visszaesett a beker áramhoz.. 460-nál vettem pár napja.... huh, végre ismét egy jó döntés volt.
bakker, éreztem, hogy el kell adni.. visszaesett a beker áramhoz.. 460-nál vettem pár napja.... huh, végre ismét egy jó döntés volt.
515-ön eladtam, ha beesik legfeljebb visszaveszem :)
Valahogy nem akar 500 alá menni, a fene egye meg... :-/
Nem tudok mit szólni a mai naphoz, a reggeli láttán min.-10%ra tippeltem volna, de nem. Egyszerűen nem sikerült rendesen beverni... lehet hogy kifacsarás volt, hogy innét meneteljen tovább? :S Habár Én számítanék egy visszatesztelésre úgy 450, de min. 460ig... de hát kis papír, kis közkézhányaddal, bármi megtörténhet...
előtte más neve volt az biztos.
Talán Globex? De nem biztos.
sztem igen. utoljára 2007-ben kereskedtem vele, limites napok rémlenek. meg persze Gazdagodó :)
Pfos-ra linkeltem:
http://www.kephost.com/images4/2011/1/27/ffd3y2bhqcmxxi127m6v.png
Szerintem forduló lehet ma nagyon úgy néz ki..
én a bét-ről szedtem le az excel táblát, abban volt. de mintha lett volna itt vmi átalakulás, na majd ha kedvem lesz utánanézek.
Nem tudom, de pf-en azt írja, hogy történelmi min. érték 2010ben 106 és max 2007ben meg 965.
ez a csepel ugyanaz ami 99-ben 1440 volt, és 2005-ben 28 ft?
Nem tudom, csak a kötéslistában láttam. Szerintem átkötés lehetett, ennyivel csak nem álltak be a könyvbe.