Majdcsak eszükbe jut, hogy péntek van, be kell állítani a hetes gyertyát ződbe.
Majdcsak eszükbe jut, hogy péntek van, be kell állítani a hetes gyertyát ződbe.
BUX 22996!
Mit is mondtam hol van 50MA óráson? hol van az ék alja??
Hati meg elmegy a fenébe ezzel 620ról 685re menéssel :)
trágya.
Igen, van rossz hír elég, de semmi nem elég a Fed pénzpumpával szemben. Sajnos.
8.50kor a szárnyaló eur/usdnak is adtam az is pluszban
Te is fiam,Brutus? :D Volt értelme a tegnapi felkötésnek...
-0.39% esésben a nyitó, de ez még tegnap záró előtti szint
moszkvai robbantás, gyenge angol adatok, és szerintem D-Europáról is hamarosan hallunk megint...görögök bemozdulnak, esetleg olasz és spanyol is dőlögethetne...belga is gyenge lábakon áll
Egyiptomban nagy gáz van ma, Tunéziai balhé után és követi Őket Jemen is.
Tegnap Japánt mínősítették le, de ezt beírtátok tegnap már
Amennyiben bejön stocklandyard fizeti a fogyasztásom egy talin :)
Amennyiben nem, az szívás..
mindenkinek a vérmérsékeltére van bízva a dolog hogyan használja ki, mit gondol hozzá magában. Vagy mit ellene, engem is a következő napok mozgása fog befolyásolni, illetve ék letörése, vagy annak kitörése.
Még van valami, ami érdekes lehet.
Kicsit tovább rajzoltam az ékes képemet.
Abba megrajzoltam az én elliottomat, és ott vártam mindig a C.pontot B.után, de megint egy elcsökevényesedett C.pont lett ezek szerint, vagy még nem volt, de akkor hogy jön ki a hossz?
Ez sem érdekes most annyira.
Ennél érdekesebb egy kép hasonlat, fordulattal.
Szerdán volt egész napos XTB tanfolyam, amire mehettem volna, meg volt a visszaigazolás, de közbe jöttek egyéb dolgok, ami miatt nem mentem el, viszont megkaptam a slideot tőlük.
És ez a kép volt benne a fej-váll alakzatra, ami kisértetiesen hasonlít a rajzomra :)
http://postimage.org/image/305qp9r50/
http://postimage.org/image/307wfj2ck/
Na mára megint kichartoltam magam Nektek.
Azt ugye nem mondtam, hogy a nyersanyagok tegnap szakadtak.
Ezzel szemben az EUR/USD kereszt csúcsra tört.
Szia,
köszönöm, megnéztem, elolvastam amit írtál.
Az alaposabb áttekintése a chartnak hosszabb idő. Ilyen elliott elméletedre nem is gondoltam.
Emelkedőben keresem a 3x8hullámot hogy jön ki, illetve a korrekciós szinteket.
Sziasztok!
Talán jól gondolom, hogy azért kötötték fel az árfolyamot, hogy magasabbról essünk.
Mindjárt mutatom chartokkal. ami még fontos, USA nem bírt záróra sem a 12.000-es, 1300as szinttel.
Várt szerint éktetőre rakták zárót, ezzel meg lett erősítve megint éktető, innen mehetne le, mi is indokolja? Első nap, hogy összes Ázsia index mínuszban és a futik is. Rég volt már ilyen.
Nézzük elsőnek az ékemet:
http://postimage.org/image/gb67wglg/
Másodszor pedig. Végignéztem a napos charton a dojik jelentőségét. Alsó fordulásnál nem látni dojikat, viszont árfolyamtetőknél vannak dojik, és mindegyik után esés jött.
Talán most sem lesz másképpen.
http://postimage.org/image/gfy7sjyc/
amit a long mellé kell tenni, magas forgalmú emelkedő gyertya, a piac megmentése, hazánk esetleges kedvezőbb megitélése, Davos.
Én egyelőre a TA-t nézem, Reggeli nyitó shorton gondolkodom.
ok és akkor a link is mert csak a lényeg maradt le bocs kicsit hosszú volt a hét :-D
Jah és hogy passzoljon a Te ékedet én az én számozásom C hullámának a végére képzelem, várom remélem =)
Parancsolj
De nekem naposnál közelibb verzióm nincs mert az nekem túl zavaros.
Persze még ez is lehet rossz =).
Amúgy ha ott az ék amit rajzoltál, Elliott szerint az 5. hullám az esetek nagyobb százalékában előbb átlő az ellenkező irányba a leszorítón és majd utána törik csak vissza. Viszont komoly lendülettel. Legyen így. Nekem már nem sok terem van hogy valid maradjon a számozásom =)
Örvendek, hogy megint felkötik a zárót, nem baj, csak az ékből ne lépjünk ki, lenne honnan esni holnap.
Mennem kell dolgozni!
Yo estét mkinek!
Feldobhatnád ezt az elliott szerkezetedet, nem találom az enyémen a B.pontot :)
neked hogy jön ki?
Ja: tudtam hogy még a 3.pont kimaradt, csak nem tudtam mi vol az.
órás 50MA 22.984-en van, ott van 23K léletani szint, támasz szerű, meg leszorító is. Ezekkel együtt törhetne a trend, meg talán elliott Cpontom is eljöhetne.
lájkolom
Hirtelen ránézésre elliott 3-3-3-3-3 szerkezetének is megfelel.
Hajrá akkor! =)
Mindent lájkolok ami lefele mutat =)