Én is most nézem hogy van fenn 8db...némileg ritkábbnak gondoltam.
Szerencse hogy ebből a csúnyaságból csak egy db van,de mi lehet ez?
Én is most nézem hogy van fenn 8db...némileg ritkábbnak gondoltam.
Szerencse hogy ebből a csúnyaságból csak egy db van,de mi lehet ez?
valószinűleg....ha pénzt látna,lehetne alkudni:)
mert már kb. 1 éve is fennt hirdette....ja-ja:)
milyen sufniban tartja már.....
de úgy nézem több darab érdekessége is van...pl.ott áll mellette egy zsir 1200-es:)
éppen néztem,hogy Fantomas Citróból kis tulzással,Dunát lehet rekeszteni annyi van az országban szerintem......van olyan időszak,hogy akár 30 db is egyszerre eladó...:)
Nem lehet mkinek sok esze :D Háttérben egy Pallas is lapul,citromfan lehet...látom nem szereted a kihívásokat ezért hárítod a Cz-et :D Fele ennyi idősen mint most pörögtem vele nem keveset...
Igen, de nem ennyi volt az ára........Jóval e fölött volt, kell a pénz neki, szerintem 980-1 körül oda is adná...
Nekem, ha nem volna, ezt biztos megvenném....
És ezt már tényleg, csak csinosítani kell!
igen:)
ezt a darabot láttam már....többször nézegettem is neten:)
szép:)
ugyan jó rég óta árulják már....
2, 3-as benzines, 120le-s motor, kézi váltóval, elég szépen szedi a lábát, szerintem, meg ezzel lassan kell menni, hogy mindenki szemügyre vehesse...))
csak aki hirdeti, egy tök:) 2 képről lesatírozta a rendszámot, a harmadikról meg nem :D
Köszi, de már nem férne el. Így marad, ami van. Pedig gondolkoztam egy ETZ 250 felújításán is.
Nah az a Fantomas Citroen az nagy királyság,gyönyörű autó!
Bár Opel Gt is elég ritka típus,a bukófényszóró is inkább pörgöfényszórnak nevezhető.
azokat is nézegetem:)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/gt/opel_gt_al_1900-4090004
de most Ő a legnagyobb kedvencem:)
csak 22-es van a rendszámában....szerencsétlen a babona szerint,mindig van vmi:))
VAn a Hahun, egy szép állólámpás merci, már OT viszgával, azt hiszem 1,2 millió.
Az nagyon megéri a pénzét!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/peugeot/404/peugeot_404_1.6_a_kerekekre_almodott_tron-4083492
a multkor ebből volt egy gyönyörű OT-s,1.2miskáért......ettől sokkal szebb volt,de úgy nézem elment....
aaah,
nincs fantáziád.
Gondold el a hangját egy tuningolt kipufogó dobbal.. (már ha egyáltalán csillapított rajta valamit...)
ejj no ezek még ritka xar autok voltak...:) a zsaporok...
nézegetek én is vmi veteránt már egy ideje.....de én nem tudom megcsinálni igy,mint Józsi....ő úgy nézem elég ügyes ebben.....
inkább már OT-sokat nézegetek,amit már csak suvickilni kellene.....de árban is jó legyen....:))és tetszen is:)
de mire odaérek,mindig kell másra a lové...:)