Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Hali Mindenki! Kérhetek …

#346305 Benjoe

Hali Mindenki! Kérhetek egy realt? Otthon maradt a peti kártyám.:(

Re: nincs cím

#346302 ang3lt Előzmény: #346298

Jó reggelt!

Wizes, bár én is lefelé várom de azért láttuk már elszállni piros adatra is. =)

Adatokat már rég nem is figyelem. Vagy igaz vagy nem vagy ....

#346298 wizes Előzmény: #346282

Hali!

Arra , ha 16h-kor xar adat jön, akkor nem tör ki és nincs felcsapás.

Lya várjunk csak, én tegnapra mondtam, nem mára!!!

Minden csúcson, kettős topok, csati tetők, kerek számok, minden jel TA szerint esést jelez.

Aztán mi lesz, majd délután megmondom!

;<))

#346292 Hathor Előzmény: #346286

831en adtam egy darabot :))

nem bírtam ki, bár nem ilyen céljaim vannak

legalább nem szidtok, hogy százzal indítok :)

#346285 Hathor Előzmény: #346282

javítás: első körben lila csati aljára várnám, majd ha negatív a kép, tovább le pirosra, azzal már törne a 3hetes emelkedés. Elliottom alapján sehol a C.pont még, de egy elliottban nem kéne lennie? Bár már nem tudom hol van a B.sem :))

de akkor is kell Cnek lennie. :)

#346282 Hathor Előzmény: #346278

Szia,

nem értem mire kérdezed a 16.00ás adatot.

Én nem vagyok optimista még, tegnap teljesült a célár nagyjából abból a fordított fej-vállal, azzal felment emelkedő csatit tetejére.

Sima buxban is órás csatorna tetőnél van az árfolyam, onnan lejöhetne első körben kis csati aljára.

Utána meglátjuk. Bár jó a hangulat, Ázsia örömködik, én nem, mint mondtam.

S&P-t betolták 1300alá, Dow-ot 12.000alá.

Órás bux kép:

http://postimage.org/image/2qtvn7gro/

#346263 matgab Előzmény: #346238

én beadtam egy short eladási megbízást 23950-re de nem jött fel értem...

Lesz még az otp 6 k felett is pár napon belül szerintem, de előbb utóbb most már jönnie kell a korinak.

kicsit olyan érzésem van, mint 2008 nyarán, amikor egyszerűen nem hittem el, hogy a HUF mi a francnak erősödik 230-ig, mert az közgazdasági nonszensz volt...

#346261 Waszeitung Előzmény: #346238

Tudom a tőzsdén nincs kedvenc irány ha keresni akarsz,ám ez a topik alapvetően shortos lelkületű :D Függetlenül ettől látjuk az irányt,mondjuk is hogy fel,már megint shortos pipa és társai,de legalábbis én,nehezen szakadok el attól hogy már megint a kék ég a cél :D ,pedig keresni így elég nehéz...

Nézd meg kire érdemes hallgatni (találsz itt ilyet),tegyél hozzá a topikhoz és vigyázz a pénzedre,good luck :D

Ma esti záróval eddig duplacsúcsnak tűnik,kinn is felmerült némi akadály..ezeket csak azért írom hogy ne cáfoljam magam :D

Reggel volt egy szép nye…

#346238 Djibouti

Reggel volt egy szép nyerőm longban. Még iszonyú új vagyok ezen a pályán. Amit eddig leszűrtem: Ez a fórum a legjobb indikátor. Neve még nincs. A lényeg, hogy az itt leírtak ellenkezőjének a valószínűsége nagyobb 60%-nál. :D

Szerencsére a shortot amit írtam, hogy ott kéne, nem nyitottam meg. Még jó. :)