Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#346160 Hathor Előzmény: #346155

Davoson a világ szeme - Fókuszban az eurózóna

lesz mire figyelni egy héten belül..

A világ vezető politikusai, közgazdászai, vállalatvezetői öt napon keresztül a svájci Davosban a globális pénzügyi rendszer - azon belül is elsősorban az eurózóna - problémáiról és világgazdaságot fenyegető kockázatokról tárgyalnak. A résztvevők között szerepel Dimitrij Medvegyev, orosz elnök, Angela Merkel, német kancellár, Jean-Claude Trichet, az Európai Központi Bank elnöke és Nouriel Roubini, közgazdász is.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/davoson_a_vilag_szeme_fokuszban_az_eurozona.144604.html

Na, most nem nyitnám újr…

#346158 Fornit

Na, most nem nyitnám újra a shortot, valós emelkedéssel ért fel eddig nem felkötéssel és felnyittatással .Tegnap nap vége felé már longon gondolkodtam az 500-520as tartományból, kár hogy kihagytam.

#346152 Hathor Előzmény: #346148

Áhhh kitöltik a vételi könyvet 10-10-10-10darabbal, egyébként vevő sincs.

Brokik játszanak.

szerk. közbe meghúzták

legnagyobb kötés hatiban 143darab

#346151 Waszeitung Előzmény: #346145

Európai ker.időben kitörés,utána pedig? Kivi leszek mennyire játszanak az öreg kontinensnek.

Ha így zárnánk bux és Oti éves csúcson...Mollynak sem ártana 22,5e feletti záró.

#346145 Hathor Előzmény: #346141

Kivétel hati, meg mi ketten :)

Na jól van, elkezdek dolgozni, már úgy is csak egy óra van hátra a kereskedésből, utána meg döntő szintek, dumák.

Üdv.

#346144 Waszeitung Előzmény: #346143

Akkor garantált egy qva nagy zakó...gondolom még egy órát tökörésznek 12e alatt dowban aztán zárásunk után pukk vagy bumm :D

#346136 BudFox Előzmény: #346135

nembaj...legalább mi már fel leszünk arra a válságra készülve.

Na, szerintem ennyi volt mára...innen indulunk el most lefelé.

#346135 Rozsdáskilincs Előzmény: #346131

Marha sokat kerestek a műválságon valahova csak be kell tolni azt az irdatlansok pénzt!

A pletyik szerint nemsoká itt az új mű válság. A pestiverebek csiripelik. A válság is az űzletrésze lett:-)

#346134 Hathor Előzmény: #346131

Nézem XTB-s hetes hati chartot.

Ott ugye tetőzés van megintcsak 23700nál, és van egy hetes dojija itt. Ha így zárná a hetet, ismét remény sugár lenne, bár bux az érdekes, minden esetre a lentről emelkedő hullámnál stochastic most is plafonnál van hetesen is, pont úgy mint előző emelkedésnél, és ott is doji volt ennél a tetőnél.

http://postimage.org/image/144efephg/

#346131 BudFox Előzmény: #346114

valami indokot mindig találnak majd az emelkedésre..

kinnt is csak sugárzik az optimizmus.

#346123 Hathor Előzmény: #346121

Kell is a tuning az embernek. Én októberben tettem fel a tétet longra, amikor is már elindult az egész világban a mostanáig tartó emelkedő, hát nem pont akkor nyomták be ezt a magánnyugdíjas cuccost? :)

Ez van. Bátraké a szerencse.