Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

jk

#346044 Waszeitung

Minden tőlem telhetőt megteszek az esésért,longba keveredtem...a miértről nem nyilatkozom :D

Re: nincs cím

#346042 lyonell Előzmény: #346041

vbolt a negatív kép amit euróval játszottam,támogattam,nem jött össze,eldobtam k9is bukóban a múltkor.

Ez összefoglalva 317-es eurót,240-es frankot és 10 ezres hatit takart.Ehhez hozzáfűzve,november vagy decemberben írtam még hogy ha elesik a 20ezres támasz akkor 10 re várom buxlit,ha nem akkor 32-re. És ha nem esik el akkor idén éves longot nyitok,.

Hát szóval nem esett el,eurót el kelett dobnom,így maradt a pozitív képem a 32-ezerrel.

#346038 BudFox Előzmény: #346018

az a baj hogy egyelőre az SP nem akar egy szemernyit sem esni..csak felfele ment ma is ...talán megfordul még...de nem nagyon akarnak eladni.

#346037 holnor Előzmény: #346030

ha ezt a következtetést a múltkori BÉT hirdetményből vontad le, akkor tévedsz.

#346032 Hathor Előzmény: #346013

Szerintem Ricsit megkéred, összerak Nektek egy ilyen 9 pontból álló negatív képet is.

#346031 Rozsdáskilincs Előzmény: #346024

Teljes a kép! Range kereskedés talán ez fedi a legjobban az utóbbi napokat:-)

szerk: feldobt6am egy reform csülköt a tűzhelyre:-) Olyan rég ettem hazait hogy már reform kajának számit nálam:-DD

#346029 Hathor Előzmény: #346025

Na én tőled vánék valami kommentet, hogy Te merre várod a piacot. Nagyon háttérből figyeled a topikot, és szerrintem jók a hozzászólásaid, viszont az irányról nem nyilatkozol.

Te mit gondolsz, merre megy a piac?

Kíváncsi lennék rá, akár chart formájában.

#346022 Rozsdáskilincs Előzmény: #346013

Hasonló optimizmussal bámulom a jövőt:-))

7 pont szerintem nincsenek túl semmin, legfeljebb készülhettek. szvsz

AQmit még megemlitenék remek menedzsmentje van az országnak:-))

#346019 Benjoe Előzmény: #346016

Meg is borították oti-t, kíváncsi vagyok, neki mennek-e 3.x is az 5800-nak? Ez lehet a kulcs, ha átviszi, akkor hati is viszi a 750-et.

#346018 Hathor Előzmény: #345993

Az az igazság az a korábbi emelkedő háromszög jobban tetszik, mint az ék, de nem is az az érdekes, az az éredekes nekem, hogy letöri-e az órás emelkedőt, vagy elhagyja felfele a 23K körüli ellenállást, a szűkülésben igen van 100pont hely lefele is, de oldalazásra is. Délutáni záróra innen ki kéne lépni valamerre, vagy rázárni emelkedő vonalra ma is, mint tegnap, és a ma esti FED komment alapján elindulni valamerre.

#346017 Rozsdáskilincs Előzmény: #346011

Hathor!

Raktálfel egy felfeléset egy lefeléset! Ragaszkodom hozzá készits egy oldalazósat is és akkor bármerre megy is Te mindenre gondoltál:-D Egy jó speki figyelmét semmi nem, kerüliel:-)

Most néztem otiban napon…

#346016 Benjoe

Most néztem otiban napon belül dupla csúcs 5800-nál, meg volt eladó is rendesen 5800-on kb 130-140 ezer db. Remélem visszafordul, és hozza magával a hatit is. Ebben bízva nem bővítettem a fedezeti longomat 700 felett. Lehet megint hibáztam.