Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#346013 lyonell Előzmény: #346009

Szerintem a lényeg tömöre.

1. februári fogadtatás jó lessz.

2.Kinti piacok idén még rally

3.se portugálok senki nem fogja bedobni a törölközőt,vagy ha igen kap mentést.4.Ez a kötvény biz basz,eu-ban jó kis hátszél

5.Visszafizetünk most jó kis adósságot

6.Otp kötvénykibocsátásból erőre kap,lessz léje

7.A magánnyugdíjak szerintem már megtették amit kelett,decemberben biztos nem volt véletlen a 3000 pont mínusz.

8.lemaradóak vagyunk,alulteljesítőek,kinti befektetők mint a Goldman,Jp,rajtunk meg sok hasonló kis országon vagy hasonló helyzetbenlévőn tud kaszállni rendesen,most.Ki is foglyáűk hasaználni

9. reformokkal,meg adósság visszafizetésével,nem lessz gond az ország finanszirozásával,sem.Kinti piacokról.

#346012 lyonell Előzmény: #346005

hát,ilyen gyenge lecsorgásban nincs értelme ugrálni,elvileg ez most hosszú pozi.

Volt longom lennttrről mikor megindult,aszt zártam jól hozott,.Asztán short de eldobtam bukóban és ez a longom múltkorról,kb 10 hete van meg max 2,nem sokat mozogtunk azóta,de sebaj még megvan már 2szer rábővítettem,tegnap majdnem eldobtam,rezgett a léc,de aszt néztem kinnt is csak csorognak.

#346011 Hathor Előzmény: #345994

Na jó, de csak mert ilyen szépen kértél :))))

Vannak variációk :)

Ezért nehéz technikai elemzőnek kereskedni, hogy most melyiket is kövesse.

A fölső ék szerint még egy kis emelkedés is beleférhet, de ékről lepattanhatna utána. Talán Te írtad tegnap az ékben való oldalazást.

Íme.

Engem nem ezek a rövid pozik érdekelnek, így válogassatok belőle, kinek mi szimpi. Talán pont ezen bizonytalanságok miatt van ez a rángatózás.

http://postimage.org/image/hq9dqk4k/

#346009 Rozsdáskilincs Előzmény: #345990

"Már most divergál a forgalom az emelkedéssel, akkor minek erőltetni fel?""

Hát minek minek? Hát a jutalékért! Megkell mozgatni a spekipénzét különben űdögél csak rajta, a haszon meg azon nemsok!

Jó hireket is lehet hallani MO-ról. Lehet nemakarod meghallani.

#346005 Rozsdáskilincs Előzmény: #346001

Majdnem O-ban azt hittem longolsz egy ideje?!

Már épp kérdezni akartam. Nem futamodtál meg az első feketegyertyára? De ezek szerint nem vagy ijedős:-D

Már én is egy tisztitótűzet vizionáltam jóttettvolna a továbbiakra, de úugylátszik még nincs itt az ideje.

longal jól állok,majdnem…

#346001 lyonell

longal jól állok,majdnem nullában :)

de tartom,és meginnt bővítgetek azé.

#345994 Benjoe Előzmény: #345990

Mondjad ó Próféta, Allah növessze hosszúra a szakállad!! :) Olyat mondjál, ahol jó shortos verziók, vannak, oszt jöjjék a beteljesedés! :)

#345993 BudFox Előzmény: #345983

fél szemmel figyelek ám én is..

ej de sürgős volt megvenni ezt a tegnapi szép esést...

akkor innen mehetünk le ?

#345991 Ricsi Előzmény: #345989

Már leírtam, az első héten hévízen voltam, és a brokim elfelejtette betenni a megbízásomat. Adtam, és nyerőben le is zártam volna. Én meg láttam este, hogy kötött ott, meg voltam nyugodva, és később tudtam meg, hogy nem volt a könyvben. Akkor meg már nem volt stop lehetőségem, így dolgozgatok rajta.

#345990 Hathor Előzmény: #345987

ez még csak 23.700ra mutat, az egyenlő a 24.300as hatival, ami másból jött ki.

Mindegy, ahogy mondtam én lefele jobban örülnék, válaszvonalon vagyunk az tuti.

Szerintem egyébként jót tenne, ha lemennénk, mert egy kényszer vétel lesz már csak ebből, elsőnek short zárás, majd utána jó vegyünk valamit, ha megy fel alapon..

Már most divergál a forgalom az emelkedéssel, akkor minek erőltetni fel?

És sajnos sem a reálgazdaság nem fényes sem a jövő egyelőre.

#345989 Benjoe Előzmény: #345957

Azért nálad is előfordul, hogy elszaladnak a lovak? Mi volt a stoppokkal? Részvétem maximális, már csak azért is, mert sorstársak vagyunk. :(

#345986 Rozsdáskilincs Előzmény: #345971

Nemtom pontosan az alap hány %-a részvény aszem 10%-ban van limitálva, másik kérdés magyar részvények-e? Gondolom minőségi cucccokban van azokat meg nem olyan nagy dolog pultalatt elpattintani. Jó lenne többet tudni az alap szabályzásáról.

#345984 akpo7 Előzmény: #345971

Vmennyit nyilvan surgos lesz elpattintani, de nem tudhatod, milyen alkuk kottetnek mostansag a hatterben. Lehet, a likvidebb papirokban nem is lesz akkora hatas, h. most beleulj kenyelmesen egy shortba es vard a kanaant.

#345983 Hathor Előzmény: #345980

Én továbbra is a nagy szűkülést nézem, engem a hosszabb táv érdekel, az is válaszvonalon, de ezt Te is tudod. Mindkét irányba van 5000Pont szerintem, csak hagyja el ezt a szűkülést.

Mai rövid charton, az emelkedő háromszöget látom, tetőhöz tapadást.

Objektívnek kell lenni minden nap.

Én örülnék a legjobban ha forma szerint lefele mennénk a nagy szűkülésben